15340 Ft 16138 Ft (-4%) ?
Elkelt
Leírás

Egyesíti a stílust és a funkcionalitást a Navaris arany számlapjával ellátott analóg ébresztőórával, minden szükséges funkcióval: időkijelző, ébresztés szundi funkcióval és világítás gombbal.

STÍLUS ÉS FUNKCIONÁLIS

  • A Navaris fából készült ébresztőórája minimalista megjelenésével tökéletesen illeszkedik bármely szobadekorációhoz. A szundi funkció 5 percenként szólal meg, és az ezüst fény gomb aktiválja.

KÖNNYEN KEZELHETŐ

  • Az AA elemmel működő, csendes faóra gyorsan működik. A hátoldalon három vezérlő található a riasztási idő és idő beállításához, valamint egy másik kapcsoló a riasztás be- vagy kikapcsolásához. Amikor megszólal a riasztás, csak nyomja meg a fény gombot a riasztás megszakításához.

KICSI &; FINOM

  • Az ébresztőórát magával viheti az utazásra, mert könnyen elfér a kézipoggyászában. Ezenkívül hasznos segítség, ha idővel tanítjuk a kicsiket.

Navaris, Otthon &; Élő, Aranyos/Hasznos

    A Navaris számos más típusú, különböző formájú és színű fa ébresztőórát kínál az Ön ízlésének és igényeinek megfelelően. Vessen egy pillantást!

Előírások

  • Anyaga: Valódi fa, műanyag, elektronikai alkatrészek
  • Tápegység: 1x AA elem (nem tartozék)

Kézbesítés

  • 1x fa ébresztőóra analóg félkör kialakítással

szín: Barna.
anyag: Fa.
stílus: Szüret.
tip_ceas: Az Asztal.
megjelenítés: Analóg.
mechanizmus: Kvarc.
tip_chief: Arab.
magasság: 10 cm.
súly: 0,201 kg.
hossz: 9,7 cm.
szélesség: 4.5 cm.
Műszaki adatok
Méret Дърво
Súly: 0,200 Kg
Szín: Világosbarna
Termékek ugyanabból a márkából
Termékek ugyanattól az eladótól

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.