Snooze Retro analóg fa ébresztőóra, 45470.18

SKU: 3782268
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 30 április - 01 Május
15888 Ft 17794 Ft RRP ?
Leírás

Navaris - Otthon és Élet - Dragut / Util

Állítsa be az idők jelét a NavarisSTIL& FUNKCIÓSanalóg fa ébresztőórával

  • A Navaris fa ébresztőóra minimalista megjelenésével tökéletesen illeszkedik bármilyen szoba berendezésébe. Ugyanakkor rendelkezik minden szükséges funkcióval, amire egy ébresztőórának szüksége van: időkijelzés, ébresztő szundi funkcióval és világítás gombbal. A szundi funkció 5 percenként megszólal, és az ezüstszínű fénygomb segítségével aktiválható.

KÖNNYEN KEZELHETŐ

  • A csendes faóra egy AA elemmel működik (nem tartozék), és gyorsan jár. A hátoldalon három kapcsoló található az idő és az ébresztési idő beállításához, valamint egy másik kapcsoló az ébresztés be- és kikapcsolásához. Amikor a riasztás megszólal, egyszerűen nyomja meg a világító gombot a riasztás elhallgattatásához.

KICSI ÉS FINOM

  • Az ébresztőórát magával viheti utazásai során, mivel könnyen elfér a kézipoggyászában. Ráadásul hasznos segítség, amikor a kicsiknek az időt kell megtanítani.

ÉBRESZTŐÓRA VÁLASZTÉK

  • A Navaris számos más fából készült ébresztőórát kínál különböző formákban és színekben, az Ön ízlésének és igényeinek megfelelően. Nézze meg!

Műszaki adatok

  • Anyag: valódi fa, műanyag, elektronikus alkatrészek
  • Tápegység: 1x AA elem (nem tartozék)

Szállítás

  • 1x fa ébresztőóra analóg kerek design

szín: Barna.
anyag: Fa.
stílus: Szüret.
tip_ceas: Az Asztal.
megjelenítés: Analóg.
mechanizmus: Kvarc.
tip_chief: Arab.
magasság: 10 cm.
súly: 0.2 kg.
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Méret Дърво
Súly: 0,180 Kg
Szín: Világosbarna

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.