Elektromos inkubátor tojáshoz, Cleo 5TH, hőmérő és termohigrométer, sárga

SKU: 3794782
  • Gyors kiszállítás
  • Még 2 darab érhető el
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 27 Február - 28 Február
27070 Ft 59756 Ft RRP ?
Leírás

A Cleo 5TH-t az egyes háztartásokban használják, házi madarak tojásainak inkubálására. A felszíni inkubátor elvére épül, a tojásokat egy rétegben helyezik el. A műanyagból készült ház biztosítja a belső hőmérséklet megőrzését.

A fűtést  termosztált elektromos ellenállás biztosítja. A belső levegő homogenizálását légcsavaros motor végzi. A hőmérséklet-szabályozást elektronikus áramkör biztosítja.

A házakban lévő lyukakon keresztül biztosított a beltéri levegő lassú és folyamatos szellőzése, ezáltal eltávolítva az inkubálás során keletkező felesleges szén-dioxidot és egyéb szennyező anyagokat. A termék optimális működése érdekében el kell kerülni ezeknek a lyukaknak az eltakarását vagy az  elektronikus modul lefedését.

A Cleo 5TH inkubátor digitális termohigrométerrel  van felszerelve az inkubátor belsejében lévő hőmérséklet és páratartalom megjelenítésére.

A páratartalmat az inkubátor alsó félházában lévő két alveola (csatorna) vízzel való feltöltésével biztosítják.

A tojások esztergálása manuálisan történik , és célja, hogy kiegyenlítse a hőmérsékletet és a páratartalmat a tojás teljes felületén, és elkerülje az embrió ragasztását a héjhoz.

Kapacitás: 60 csirke tojás vagy 150 fürjtojás vagy körülbelül 150 fogolytojás.


Gyakorlati tanácsok:

  • A keltetőtojások nem lehetnek egy hétnél régebbiek vagy 3 napnál frissebbek.
  • A keltetés elősegítése érdekében a tojásokat a keltetés előtti napon 34 °C-ra fűtött tartási helyre, majd a keltetőgépbe kell helyezni, ahol további fertőtlenítésnek vetik alá őket.
  • A határértékek, amelyek között az inkubátor hőmérsékletének ingadoznia kell: +37,5 és +38°C.
  • A harmadik naptól kezdve a tojás naponta 3 órát fordul elő 180 fokon, és az elmúlt 3 napban a tojás  nem  fordul. A tojásfordító eszközzel ellátott változat esetében a 3. naptól kezdve naponta háromszor forgassa el a tojásokat, balra-jobbra 45 fokon. Az elmúlt 3 napban a tojás nem fordul meg, és nem távolítja el a támasztékokat, így a tojásokat közvetlenül a grillre hagyja.
  • A csaj szárazon  marad az inkubátorban.
  • A helyiség légköri viszonyainak, ahol a készüléket tartják, állandónak kell lenniük az inkubációs időszak alatt. 
  • Tojás inkubációs ideje: tyúk - 21 nap; Törökország - 28 nap; arány - 27-28 nap; liba - 30-32 nap; fürj - 17 nap; partridge - 24 nap.

Műszaki adatok

Visszatérő eszköznem
Hőmérőigen
Motortípuselektromos
Minta5.
Súly (kg)2.85
Max. csirke tojás kapacitás60
Maximális fürjtojás kapacitás150
Tápfeszültség (V)220-240
Frekvencia (Hz)50
Inkubációs hozammin. 60%


TÍPUS: 220 W.
KAPACITÁS: 60.
TERMÉKTÍPUS: Tojáskeltető.
Brandi: IdeallStore.
SZÍN: Sárga.

Hasonló termékek
Műszaki adatok
Súly: 1.0 Kg

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.