Koopman 4 polcos fém polc, fém, 49X33X90 cm, fekete

SKU: 3797413
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 01 Március - 11 Március
25439 Ft 41656 Ft RRP ?
  • Erre a termékre ingyenes a szállítás.
Leírás
Unknown Image


A Koopman International céget 1937-ben alapították Amszterdamban. Ami egy piaci standként indult, azóta globális kereskedelmi házzá nőtte ki magát, amely több mint 24 európai, közel-keleti, afrikai, észak- és dél-amerikai országban található bemutatótermekkel és irodákkal rendelkezik. A Koopman Internationalnál a minőség, a megbízhatóság és a szolgáltatás a legfontosabb. Ennek eredményeképpen a Koopman International - Európa egyik legnagyobb importőre - megbízható partnerré vált, aki a kiskereskedők széles körének, például szupermarketeknek, barkácsáruházaknak, kertészeti központoknak és áruházaknak szállít termékeket. Ráadásul a világ legnagyobb multinacionális vállalatai közül sokan szerepelnek az ügyfélportfólióban!

Termékleírás

Tökéletes extra tárolóhelyként és könnyen hozzáférhető. Használható a konyhában, fürdőszobában, garázsban vagy irodában.Tisztítható vízzel és mosogatószerrel átitatott mosogatórongyal.
terméktípus: Polc.
Anyag: Fém.
Szín: Fekete.
Alak: Négyszögletes.
Méret ( cm ): 49 x 33 x 90.
Hossz ( cm ): 49.
Szélesség ( cm ): 33.
Magasság ( cm ): 90.
Fa konstrukció: Kézi mosás.
Hasonló termékek

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.