Palacsinta 25cm forest lin berlinger haus (bh-1209n)

SKU: 3798347
  • Gyors kiszállítás
  • Még 3 darab érhető el
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 31 Március - 05 április
Előnyök:
  • 239.7 Vivre pont i
7990 Ft
Leírás
A Berlinger Haus termékei a felső-közép kategóriát képviselik a konyhákban. Edényeikben egyszerű a főzés. Kínálatukban megtalálhatóak a rozsdamentes edények, az öntött alumínium alapú, tapadásmentes gránitőrleményes edények, melyek bármely tűzhelyen használhatóak. Kiváló késeikkel mindent könnyedén felszeletelhet, késkészleteik, különböző tárolóik és evőeszköz készleteik egyedivé teszik a konyhát és a terített asztalt.
Műszaki adatok
Méretek: hosszúság 25 cm/szélesség 25 cm/magasság 1.7 cm
Súly: 0,600 Kg
Anyag: fém
Szín: szürke, barna
Dokumentumok
Mosogatógepben használható: igen
Mikrohullámú sütőben használható: nem
Berlinger Haus
A Berlinger Haus főzőedényeket gyárt és forgalmaz több, mint 15 éve. Kézzel készített, prémium alapanyagú, innovatív professzionális termékcsaládját mindig a fogyasztók igényeihez igazítja. A Berlinger Haus tervezői ezekkel a termékekkel a konyhai tevékenységeknek új értelmet adnak.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.