Ibili almaszeletelő, rozsdamentes acél, 10x18 cm, fehér/zöld

SKU: 3809051
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 22 április - 30 április
4130 Ft 4346 Ft (-4%) ?
Leírás

Unknown Image

Az IBILI Menaje konyhai termékek gyártásában szerzett kereskedelmi tapasztalata 1942-re nyúlik vissza.

Innovatív filozófiája és a piachoz való alkalmazkodása olyan vállalatot hozott létre, amely az ügyfelek iránti elkötelezettségre és a minőségi szolgáltatásra összpontosít.

Jelenleg több mint 2000 referenciát tartalmazó konyhai termékkatalógust kínál a Marcos Larrañaga y Cia, SA csoport által Alegria-Dulantzi (Alava) városában épített új, 16 000 m2-es logisztikai raktárban, amelyhez az IBILI Menaje tartozik, a tökéletes ügyfélkiszolgálás garantálása érdekében.

Termékleírás: A termék leírása:

Az Ibili 1942 óta spanyol konyhai eszközök gyártója. Ma az Ibili termékeket világszerte értékesítik, és valódi sikernek örvendenek, köszönhetően a jó ár-érték aránynak, az innovációnak és a vonzó formatervezésnek.

- Kemény műanyagból és rozsdamentes acélból készült almaszeletelő.
- A gyümölcsöt 8 egyenlő darabra osztja és a magot egy műveletben eltávolítja.


terméktípus: Szeletelő.
Típus: Alma.
Anyag: Rozsdamentes Acél.
Szín: Zöld / Fehér.
Méret ( cm ): 10 x 18.
Hossz ( cm ): 10.
Szélesség ( cm ): 18.
Fa konstrukció: Kézi mosás.
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Méret 10 x 18
ibili
Az Ibili márka Algériából származik több, mint hetven év tapasztalattal a piacon és főző kellékek gyártására specializálódott. A márka védjegye az innovatív és sokoldalú kivitelezés, amely minden kollekcióját jellemzi, mindig a leghatékonyabb technológiákat alkalmazva és figyelembe véve a vásárlók igényeit. Az Ibili a jelenben egy nemzetközi szinten népszerű márka, amely plusz kényelmet és minőséget hoz konyháinkba.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.