48 darabos Ibili-Eco szívószál készlet, kraft papír, 0,6x20 cm, többszínű, többféle színű

SKU: 3809054
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 03 Október - 11 Október
1199 Ft 2039 Ft RRP ?
Leírás

Unknown Image

Az IBILI Menaje konyhai termékek gyártásában szerzett kereskedelmi tapasztalata 1942-re nyúlik vissza.

Innovatív filozófiája és a piachoz való alkalmazkodása egy olyan vállalatot hozott létre, amely az ügyfelek iránti elkötelezettség és a minőségi szolgáltatás felé orientálódik.

Jelenleg több mint 2000 referenciát tartalmazó konyhai termékkatalógust kínál a Marcos Larrañaga y Cia, SA csoport által Alegria-Dulantzi (Alava) városában épített új, 16 000 m2-es logisztikai raktárban, amelyhez az IBILI Menaje tartozik, a tökéletes ügyfélkiszolgálás garantálása érdekében.

Termékleírás

A 48 darab eldobható szívószálból álló készlet biológiailag lebomló papírból készült.


terméktípus: Szett.
Típus: Szalma.
Anyag: Kraftpapír.
Colour_52: Többszínű.
Méret ( cm ): 0.6 x 20.
Magasság ( cm ): 20.
Átmérő ( cm ): 0.6.
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Méret 0.6 x 20
ibili
Az Ibili márka Algériából származik több, mint hetven év tapasztalattal a piacon és főző kellékek gyártására specializálódott. A márka védjegye az innovatív és sokoldalú kivitelezés, amely minden kollekcióját jellemzi, mindig a leghatékonyabb technológiákat alkalmazva és figyelembe véve a vásárlók igényeit. Az Ibili a jelenben egy nemzetközi szinten népszerű márka, amely plusz kényelmet és minőséget hoz konyháinkba.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.