Támogatás 3 polc Koopman, porcelán, 24X20X16,5 cm, 36 cm, fehér

SKU: 3809067
  • Gyors kiszállítás
5681 Ft 8840 Ft RRP ?
Elkelt
Leírás
Unknown Image


A Koopman Internationalt 1937-ben alapították Amszterdamban. Ami egy piaci standdal kezdődött, azóta globális kereskedőházzá nőtte ki magát, amely Európa, a Közel-Kelet, Afrika, Észak- és Dél-Amerika több mint 24 országában rendelkezik bemutatótermekkel és irodákkal. A Koopman Internationalnél a minőség, a megbízhatóság és a szolgáltatás a legfontosabb. Ennek eredményeként a Koopman International – Európa egyik legnagyobb importőre – rendkívül megbízható  partnerré vált, amely kiskereskedők széles körét, például szupermarketeket, barkácsáruházakat, kertészeti központokat és üzleteket lát el termékekkel. Ráadásul az ügyfélportfólió a világ legnagyobb multinacionális vállalatait tartalmazza!

Termékleírás 

A stílusos állványt édességek, előételek, gyümölcsök és egyebek elegáns tálalására használhatja. A 3 polcos állvány stílusos kiegészítője a belső térnek. 

A tartó polcátmérője: 24cm x 20cm x 16.5cm
-Magasság: 36 cm;
-Szín: Fehér
terméktípus: Támogatás.
Anyag: Porcelán.
Szín: Fehér.
Méret ( cm ): 24 x 20 x 16,5.
Magasság ( cm ): 36.
Átmérő ( cm ): 24 / 20 / 16.5.
Termékek ugyanattól az eladótól

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.