Erkély paraván, terasz, PVC kerítés, szürke, 1300 g/m2, UV, 3x1 m

SKU: 3809830
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 22 április - 24 április
16713 Ft 20057 Ft RRP ?
Leírás

Erkély paraván, terasz, PVC kerítés, szürke, 1300 g/m2, UV, 3x1 m


Akár 95%-os láthatósági zavart biztosít

  • Kerítések, erkélyek díszítésére szolgál
  • védelmet nyújt a szél ellen
  • különböző terek elválasztására szolgál
  • hossza: 3 m
  • magasság: 1 m


A személyes tér körülhatárolása mindig is fontos igény volt, mind biztonsági, mind dekorációs szempontból. Most már PVC kerítést használhat különböző kerítésekhez, amelyek szintén teljesítik a tér díszítésének szerepét. Az erkélyek, teraszok vagy kerítések díszítése könnyen elvégezhető a PVC kerítés mérete miatt. Ez a képernyő az anyag sűrűsége miatt védelmet nyújt a szél ellen. 

Az átlátszatlan felület megkönnyíti a kerítések lefedését, így megakadályozza a vizuális hozzáférést a személyes térbe (ház, udvar). Ez a képernyő erkélyekhez és teraszokhoz is használható, a térelhatárolás szerepével.

Nagyon fontos, hogy a képernyő szabadban is használható legyen, még akkor is, ha a nap vagy a szél hatásának van kitéve. Így ellenáll az UV sugárzásnak, így biztosítva a szükséges árnyalatot a használat eredményeként határolt területen.

A képernyő méretei megkönnyítik a szállítást és a felszerelést, mivel elegendőek ahhoz, hogy viszonylag rövid idő alatt nagy területeket fedjenek le. A PVC kerítés a kívánt méretre vágható, és a termék névleges méreténél nagyobb felületek lefedésére csatlakoztatható.
 


Hasonló termékek
Műszaki adatok
Súly: 3.5 Kg

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.