Hero BUF BOOF Blue ISOFIX autós erősítő

SKU: 3810005
 • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
 • Kézbesítési idő: 13 December - 15 December
27398 Ft 34085 Ft RRP ?
Leírás

Az ISOFIX Hero BUF BOOF technológiával ellátott autórásegítőt 6 és 12 év közötti (22-36 kg) gyermekek használhatják.


Az ergonómikus és tágas üléssel és a pohártartóval a Hero ülésmagasító ideális hosszú utakra.


A nyomásfokozót az Isofix csatlakozók és az autó hárompontos rögzítő öve segítségével kell beszerelni az autóba. Ezen kívül az emelő rendelkezik egy kiegészítő biztonsági övvel, amely használható:


 • Vagy továbbileg rögzítse a nyomásfokozót az autó Isofix rögzítési rendszeréhez
 • Vagy beállíthatja az autó biztonsági övének hosszát (ha túl hosszú), amelynek át kell mennie a gyermek vállán és csípőjén


 • Ha az autó nem rendelkezik Isofix rögzítőrendszerrel, az ülésmagasító az autó biztonsági övével rögzíthető. Az emelkedőt a jármű haladási irányának megfelelően kell felszerelni.


  A textil huzat levehető. Az emelő súlya 3,5 kg. Méretek: 44X45X22 cm. A termék tesztelt és tanúsított az ECE R44/04 európai biztonsági szabvány szerint.


  Hasonló termékek
  Műszaki adatok
  Súly: 3.5 Kg

  Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.