ISOFIX Max Deluxe BUF BOOF Sötétszürke Autóemelő

SKU: 3810017
 • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
 • Kézbesítési idő: 13 December - 15 December
34281 Ft 42650 Ft RRP ?
Leírás

Az ISOFIX Max Deluxe BUF BOOF autóliftet 6-12 éves gyermekek (22-36 kg) használhatják.

Az ergonomikus és tágas üléssel, pohártartóval és állítható kartámaszokkal a Max Deluxe felvonó ideális hosszú utakhoz.

Az emelőt Isofix csatlakozókkal és a gép hárompontos övével szerelik be az autóba. Ezenkívül az emelő egy kiegészítő biztonsági övvel is rendelkezik, amely használható:

 • Vagy a felvonó további rögzítéséhez a gép Isofix rögzítőrendszeréhez
 • Vagy állítsa be az autó biztonsági övének hosszát (ha túl hosszú), amelynek át kell haladnia a gyermek vállán és csípőjén
 • Ha az autó nem rendelkezik Isofix rögzítőrendszerrel, az emelő az autó biztonsági övének segítségével rögzíthető. A felvonót a jármű haladási irányában kell felszerelni.

  A textilborítás eltávolítható. A felvonó súlya 2,2 kg. Méretek: 44.5X44.5X22 cm. A terméket az ECE R44/04 európai biztonsági szabvány szerint tesztelték és tanúsították.


  Hasonló termékek
  Műszaki adatok
  Súly: 2.2 Kg

  Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.