Mercaton® kerámia kerti dekoráció, Törpe modell lámpással, Lila, 25x21x46 cm

SKU: 3810080
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 24 Május - 28 Május
23855 Ft 28625 Ft RRP ?
Leírás

Kerti dekoráció, kerámia, törpe lámpával, lila, 25x20,5x45,5 cm


A kerti dekorációk szerepe a tér szépítése és hatékonyabbá tétele, hogy a végeredmény egy varázslatos, élettel és színekkel teli országban valósuljon meg.

Az emelkedő hőmérséklet miatt a természet életre kel, és ahol extra színre vágyunk, egy kerti kerámia dekoráció teljesen megváltoztathatja a tájat. Még a kerteket is meg kell szépíteni, és mivel egyediek akarunk lenni, a legkülönfélébb dekorációs modelleket keressük, amelyek kiemelik a mennyország kis sarkának szépségét.

A kerti dekoráció ellenálló anyagokból készül, majd finoman megmunkálva és festékkel borítva, hogy színe idővel életben maradjon, még külső éghajlati tényezőknek (nap, szél, eső, hó, fagy) való kitettség után is.

Az anyag, amelyből a díszítés készül, kerámia, nagyon jó ellenállási tulajdonságokkal rendelkező anyag, minőségibb, mint más típusú anyagok.

Az anyag alapvető kritériumai a tartósság, a kémiai ellenállás az idő múlásával és a mechanikai szilárdság. Ily módon a dekoráció örömmel tölti ki a helyet, ami valódi színfolt a kertben lévő új növényzetben.

Az ilyen dekoráció könnyen elhelyezhető bárhol, és szükség esetén mozgatható. Ha hideg időszakokban beltérben, garázsokban vagy szekrényekben szeretné mozgatni , viszonylag kis súlya segít ebben a tekintetben.

A kerti dekoráció szórakoztató és aranyos, és inspiráló ajándék is lehet szeretteinek.

Élénk színei és vicces mintája arra csábítja Önt, hogy a lehető legláthatóbbá tegye, hogy örömmel fogadja a nézők szemét.

Ugyanakkor ez a dekoráció valóban egyedülálló térré teheti kertjét, kiegészítve virágokkal és a kültéri térre jellemző kiegészítőkkel.

Előírások:

  • Hosszúság: 25 cm
  • Szélesség: 20.5 cm
  • Magasság: 45.5 cm
  • Anyaga: kerámia

Hasonló termékek
Műszaki adatok
Súly: 5.0 Kg
Acest site utilizează cookie-uri.