12180 Ft
Elkelt
Leírás
Az Alejandro Ruiz által az Alessi számára tervezett Parmenide reszelő egy modern tárgy, amely könnyen megtalálja a helyét bármely konyhában. A tárolóedénnyel felszerelt, finom, rozsdamentes pengéjű reszelő segíti a friss sajtok felszolgálását. A reszelő tisztításhoz eltávolítható. Piros szín. Anyaga: hőre lágyuló műanyag, rozsdamentes acél. Méretek: h 7,8 cm, L = 15,5 cm, L = 7,5 cm.
Műszaki adatok
Méretek: hosszúság 16 cm/szélesség 8 cm/magasság 8 cm
Súly: 0,500 Kg
Anyag: műanyag, rozsdamentes acetateél
Szín: ezüst, piros
Termékek ugyanabból a márkából
Termékek ugyanattól az eladótól
ALESSI
Az 1921-ben alapított Alessi fél évszázad alatt a legismertebb "Olasz design gyárak" egyike lett, minőségi alapanyagainak, kiváló kézműves iparának köszönhetően. A márka sikeréhez hozzajárult nyitottsága a változások irányába, mégis kapcsolódva a hagyományokhoz és a kulturális környezethez, amelyben a márka születetett.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.