• Gyors kiszállítás
34210 Ft
Elkelt
  • Erre a termékre ingyenes a szállítás.
Leírás
A gyümölcstál a La Stanza dello Scirocco kollekció része, amely egy absztrakt és varázslatos hangulatból született. Szabálytalanul elrendezett geometriai formákból összeállított tárgygyűjtemény, instabil egyensúlyba tarkítva, a gyümölcstál elegáns módja a gyümölcs tárolásának. Fekete szín. Anyaga: feketére festett rozsdamentes acél. Méretek: L = l = 27,3 cm, h = 13 cm.
Műszaki adatok
Méretek: hosszúság 27 cm/szélesség 27 cm/magasság 13 cm
Súly: 1.2 Kg
Anyag: rozsdamentes acetateél
Szín: fekete
Products from the same brand
Products from the same seller
ALESSI
Az 1921-ben alapított Alessi fél évszázad alatt a legismertebb "Olasz design gyárak" egyike lett, minőségi alapanyagainak, kiváló kézműves iparának köszönhetően. A márka sikeréhez hozzajárult nyitottsága a változások irányába, mégis kapcsolódva a hagyományokhoz és a kulturális környezethez, amelyben a márka születetett.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.