edény, alessi, rozsdamentes acél 18/10, 1 l- pu105 / 14

SKU: 3813708
  • Gyors kiszállítás
  • Egy darab maradt
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 02 Június - 06 Június
36410 Ft
  • Erre a termékre ingyenes a szállítás.
Leírás
A szószos fazék kitűnik minimalista és elegáns dizájnjával, amelyet a japán kultúra ihletett. Az ívelt végek megkönnyítik a folyadékok szállítását és öntését. A hosszú és kényelmes nyél lehetővé teszi az egyszerű eltávolítást az égőről, és tökéletes lesz kanáltartónak vagy keverőlapátnak.
Műszaki adatok
Méretek: hosszúság 32 cm/szélesség 14 cm/magasság 9 cm
Űrtartalom: 1000 liter
Súly: 1.2 Kg
Anyag: rozsdamentes acetateél
Szín: ezüst, réz
ALESSI
Az 1921-ben alapított Alessi fél évszázad alatt a legismertebb "Olasz design gyárak" egyike lett, minőségi alapanyagainak, kiváló kézműves iparának köszönhetően. A márka sikeréhez hozzajárult nyitottsága a változások irányába, mégis kapcsolódva a hagyományokhoz és a kulturális környezethez, amelyben a márka születetett.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.