Kosár "stanza dello scirocco", alessi, fehér - mt01 w

SKU: 3813715
  • Gyors kiszállítás
  • Egy darab maradt
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 12 December - 14 December
24850 Ft
  • Erre a termékre ingyenes a szállítás.
Leírás
Az Allesi olyan érdekes és hasznos hétköznapi tárgyak készítésével teszi különlegessé, amelyekben az esztétika, a funkcionalitás és a minőség egy kulturális és érzelmi dimenzióban találja meg egyensúlyát, ami lenyűgöz és meglep. Az 1921-ben alapított Alessi fokozatosan az "Olasz Design Factories" vezető képviselőjévé fejlődött, amely képes közvetíteni a nemzetközi kreativitás legérdekesebb megnyilvánulásai és a nyilvánosság, a társadalom és a piac között. Küldetése, hogy ezeket a kreatív kifejezéseket valós tárgyakká alakítsa, amelyek képesek kielégíteni a közönség álmait és képzeletét. A "La Stanza Dello Scirocco" kollekciót teljesen eredeti dizájn jellemzi. A szoba varázslatos atmoszférájából apró acéldarabok teremtik meg a La Stanza dello Scirocco kosár fényének és árnyékának játékát
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Méretek: hosszúság 24 cm/szélesség 23 cm/magasság 6 cm
Súly: 1.2 Kg
Anyag: rozsdamentes acetateél
Szín: fehér
ALESSI
Az 1921-ben alapított Alessi fél évszázad alatt a legismertebb "Olasz design gyárak" egyike lett, minőségi alapanyagainak, kiváló kézműves iparának köszönhetően. A márka sikeréhez hozzajárult nyitottsága a változások irányába, mégis kapcsolódva a hagyományokhoz és a kulturális környezethez, amelyben a márka születetett.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.