Botmixer szett 5 részes emerald berlinger haus (bh-9299)

SKU: 3819026
  • Gyors kiszállítás
  • Még 2 darab érhető el
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 04 December - 07 December
24690 Ft
Leírás
A Berlinger Haus Emerald Collection botmixer rozsdamentes acélból és műanyagból készült.Hagyományos botmixerként levesek, krémek, szószok készítésére használhatjuk.Az aprító kiegészítő használatával zöldségek, zöldfűszerek, magok, húsok feldolgozását végezhetjük.A habverő kiegészítő megkönnyíti a tejszín és tojás felverését habbá.A mérőpohár egyszerűsíti az alapanyagok adagolását.Két sebességes működés változó fordulatszám-szabályozással.Elegáns kivitel.Teljesítmény: 500 W, 220-240 V, 50-60 Hz
  • Energiaforrás: kábel
  • Teljesítmény(W): 500
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Méretek: hosszúság 30 cm/szélesség 17.5 cm/magasság 25 cm
Súly: 1.3 Kg
Anyag: műanyag, fém
Szín: méreg zöld
Dokumentumok
Jótállás (év): 1 év
Berlinger Haus
A Berlinger Haus főzőedényeket gyárt és forgalmaz több, mint 15 éve. Kézzel készített, prémium alapanyagú, innovatív professzionális termékcsaládját mindig a fogyasztók igényeihez igazítja. A Berlinger Haus tervezői ezekkel a termékekkel a konyhai tevékenységeknek új értelmet adnak.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.