• Gyors kiszállítás
24990 Ft
Elkelt
Leírás
• Berlinger Haus német minőségű légsütő. Éljen egészségesen válassza az olaj nélküli fritőzt, akár 80%-kal kevesebb zsiradékot használhat sütés során. Könnyen használható. Beépített 30 perces időzítővel. 1000W teljesítmény. Elegáns szürke megjelenés. Biztonságos használat, túlmelegedés elleni védelemmel ellátva. 1,6Literes sütőkosárral.
  • Energiaforrás: kábel
  • Teljesítmény(W): 1000
Műszaki adatok
Méretek: hosszúság 25 cm/szélesség 23 cm/magasság 35 cm
Súly: 2.7 Kg
Anyag: fém, műanyag
Szín: fekete, rose gold
Products from the same brand
Products from the same seller
Dokumentumok
Jótállás (év): 1 év
Berlinger Haus
A Berlinger Haus főzőedényeket gyárt és forgalmaz több, mint 15 éve. Kézzel készített, prémium alapanyagú, innovatív professzionális termékcsaládját mindig a fogyasztók igényeihez igazítja. A Berlinger Haus tervezői ezekkel a termékekkel a konyhai tevékenységeknek új értelmet adnak.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.