Karácsonyi dekoráció, kerámia, hóember kocsival és kis ágakkal, LED, 3xAA, 35x24x43 cm

SKU: 3819283
  • Gyors kiszállítás
Előnyök:
  • 875.16 Vivre pont i
29172 Ft 29615 Ft (-1%) ?
Elkelt
Leírás

Karácsonyi dekoráció, kerámia, hóember kocsival és kis ágakkal, LED, 3xAA, 35x24x43 cm


A karácsony messze az egyik legszebb időszak az évben. Az ajándékokon túl azért is szeretik ezt az ünnepet, mert a gyerekkort juttatja eszünkbe! A karácsony az örömről, a családról és a varázslatos Mikulásról szól, aki messzire utazik, hogy felejthetetlen ajándékokat, érzelmet és örömet hozzon nekünk tegezében.

A téli szünet nagyszerű alkalom arra, hogy egy rövid időre felújítsuk otthonunkat, és beleéljük magunkat a történet szellemiségébe. A dekorációnak nem kell mindig kifinomultnak lennie. Leggyakrabban az egyszerűség és az eredetiség a lényeg, a részletek pedig azok, amelyek megkülönböztetik a pazar dekort a hagyományostól.

A kicsik a nagyokkal együtt rengeteg módot találhatnak arra, hogy maximálisan élvezhessék ezt a varázslatos szellemet. A kandalló a színek és az öröm palettájává válik.

Jellemzők:

  • ideális ajándék gyerekeknek és felnőtteknek
  • különleges díszítőelem karácsonyra
  • kreatív és szuggesztív design a téli ünnepekre
  • az anyag, amelyből a dekoráció készül, a kerámia, nagyon jó ellenálló képességű anyag, jobb minőségű, mint más típusú anyagok.

Műszaki adatok:


Szín: Többszínű.
Anyag: Kerámia.
Csomagolás: 0,1000000000.
Terméktípus: Világos dekoráció.
Gyártó: Strend Pro.
Ean: 9400001038025.
Raktár helye: MCT-ART.
Műszaki adatok
Súly: 4.0 Kg

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.