Alessi mdl08 b kenyérpirító, 850w, termoplasztikus, fekete

SKU: 3826569
  • Gyors kiszállítás
  • Egy darab maradt
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 02 Június - 06 Június
54499 Ft 60555 Ft RRP ?
  • Erre a termékre ingyenes a szállítás.
Leírás
Modern, olasz dizájn. - Stop funkció. - Levehető morzsatálca. - A Plisse sorozatból. - Könnyen kezelhető. - Hőre lágyuló műanyagból készült. - Keverje össze és párosítsa a kollekció más részeivel, hogy gyönyörű kombinációt alkosson. - Beállítások: 6. - A rácsot nem tartalmazza. - 850 W
Műszaki adatok
Méretek: hosszúság 30 cm/szélesség 18 cm/magasság 25 cm
Súly: 1.2 Kg
Anyag: műanyag, thermoplastic
Szín: fekete
ALESSI
Az 1921-ben alapított Alessi fél évszázad alatt a legismertebb "Olasz design gyárak" egyike lett, minőségi alapanyagainak, kiváló kézműves iparának köszönhetően. A márka sikeréhez hozzajárult nyitottsága a változások irányába, mégis kapcsolódva a hagyományokhoz és a kulturális környezethez, amelyben a márka születetett.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.