Lovie 2'Doors Garázs kocsik számára, Fa, 3 éves kortól

SKU: 3836182
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 14 December - 18 December
  • A termék eredete: Bulgária.
9699 Ft 11639 Ft RRP ?
Leírás

Mi az:
Izgalmas babakocsi garázzsal. Nagyszerű ajándék minden fiúnak, és miért ne egy lánynak. Felfelé nyílással, akár az igazi garázskapukkal és tolótetővel, ahol a kedvenc Hotweels babakocsik parkolnak majd, miközben a baba kollekció új helyzeteivel és lehetőségeivel szórakozik és fejleszti a képzeletét.

Az összeszerelés ragasztó nélkül történik. Kívánság szerint ceruzával, filctollal vagy zsírkrétával színezhető. A precíz illesztéseknek köszönhetően a kivitelező strapabíró, többször szét- és összeszerelhető. A babakocsik számára kialakított parkoló mérete 31,5 / 19/18 cm magas, a garázskapuk nyílása pedig 10 cm / 10 cm és akár 17 cm hosszú babakocsit is tudnak parkolni.

Amit kapsz:
Minden termékünk CE jelzéssel rendelkezik, amely bizonyítja, hogy a CE (EN71 1,2,3) szabványok szerint, káros anyagok és vegyszerek nélkül gyártják.

A játszógarázs kiváló minőségű rétegelt lemezből készült, mely natúr fából készült játékokhoz minősített. Az anyag természetes eredete teljesen ártalmatlanná teszi, emellett természetes tapintást és kellemes fa aromát kölcsönöz az érintésnek. A játék nagy része maga a garázs összeszerelése, a részletes, lépésről lépésre vázolt sémának köszönhetően a gyerek akár percek alatt megépítheti saját autószerelő műhelyét is.

Hasonló termékek
Műszaki adatok
Anyag: Fa

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.