Lovie Fully'Farm Játékfarm pajtával és állatokkal, Fa, 3 éves kortól

SKU: 3836183
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 07 December - 11 December
  • A termék eredete: Bulgária.
15771 Ft 18925 Ft RRP ?
Leírás

Mi az:
Komplett farmkészlet istállóval, orgával és haszonállatokkal. Nagyszerű ajándék minden gyermek számára.

Az összeszerelés ragasztó nélkül történik. Kívánság szerint ceruzával, filctollal vagy zsírkrétával színezhető. A precíz illesztéseknek köszönhetően a kivitelező strapabíró, többször szét- és összeszerelhető.

Amit kapsz:
Minden termékünk CE jelzéssel rendelkezik, amely bizonyítja, hogy a CE (EN71 1,2,3) szabványok szerint, káros anyagok és vegyszerek nélkül gyártják.

A játszógarázs kiváló minőségű rétegelt lemezből készült, mely natúr fából készült játékokhoz minősített. Az anyag természetes eredete teljesen ártalmatlanná teszi, emellett természetes tapintást és kellemes fa aromát kölcsönöz az érintésnek.

A játék nagy része maga a készlet összeszerelése, a részletes, lépésről lépésre vázolt sémának köszönhetően a gyermek akár percek alatt megépítheti saját autószerelő műhelyét.

Hasonló termékek
Műszaki adatok
Anyag: Fa

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.