Méret
111780 Ft 112900 Ft RRP ?
Elkelt
Leírás
PENTELE DUAL MATRAC

Két eltérő keménységű oldallal rendelkező matrac, melynek egyik oldala kifejezetten feszes, kemény, míg a másik oldala félkemény érzetű. A vásárlók körében nagyon kedvelt a komfortszintje és a kétféle variációs lehetősége miatt. A két eltérő keménységű, formatartó hideghab megfelelő ortopéd alátámasztást ad a testnek. A hideghab sűrűsége magasabb az átlagosnál, ez biztosítja a matrac hosszabb élettartamát. A  Termo-Control huzat két részre szedhető, így kisebb dobbal rendelkező mosógépben is könnyedén tisztítható.

 

 

  • Magassága: 22+-1 cm
  • Terhelhetősége:  140 kg
  • Garancia: 10 év
  • Csomagolás:  normál csomagolású
  • Huzat: Levehető, mosható 40 fokon
  • Keménység: feszesebb félkemény, kemény (10/8, 10/10)

 

Kiknek ajánljuk a Pentele Dual matracot?

A Pentele Dual matracot azoknak ajánljuk, aki egy két különböző keménységi oldallal rendelkező, feszes matracot szeretnének, kiemelkedő ár-érték arányban.

 

A Pentele matrac filozófia

A magyar Pentele matracok tervezése során az volt a cél, hogy jó minőségű. komfortos matracok kerüljenek a magyar családok hálószobájába. A legtöbb Pentele matrac alapanyag minőségben megelőz számos külföldi, német, olasz matracgyártó termékét. A Pentele matracokra okkal lehetünk büszkék, mert egy olyan minőséget képvisel Magyarországon, ami már kezd elveszni számos egyéb márka esetében.


Műszaki adatok
Méret 80x200cm
Termékek ugyanabból a márkából
Termékek ugyanattól az eladótól

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.