Méret
148410 Ft 149900 Ft RRP ?
Elkelt
Leírás

A Pentele HR Hard habrugós matrac újfajta habrugós technológiával készült. Előnye, hogy a hagyományos fém rugók helyett, CNC vágással készült habrugók helyettesítik a rugós komfort érzetet. A rugók között tökéletes átszellőzés miatt nem fog a befülledi a matrac. A matrac tetején egy 4cm vastagságú HR (nagy rugalmasságú hideghab) is helyet kapott a jobb komfort elérése érdekében. A matrac félkemény komfortú és levehető mosható Tencel huzattal rendelkezik.

A Pentele HR habrugós matrac pontrugalmassága miatt  a testen lévő nagyobb nyomáspontok jobban belesüllyednek a matracba, így biztosítva a gerinc megfelelő alátámasztását. A hideghabok tulajdonsága miatt a matrac nagyon jól szellőzik, tartósabb és nagyobb súlyt elbír, mint az átlag ágybetétek.

 

  • Magassága: 22+-1 cm
  • Terhelhetősége:  130 kg
  • Garancia: 5év
  • Csomagolás:  normál csomagolású
  • Huzat: Levehető, mosható 40 fokon
  • Keménység: Kemény (10/8)
  • 110 db rugó/m2

 

Kiknek ajánljuk a Pentele HR HARD matracot?

A Pentele HR matracot azoknak ajánljuk, akik szeretik keményebb komfortú matracot.

 

A Pentele matrac filozófia

A magyar Pentele matracok tervezése során az volt a cél, hogy jó minőségű. komfortos matracok kerüljenek a magyar családok hálószobájába. A legtöbb Pentele matrac alapanyag minőségben megelőz számos külföldi, német, olasz matracgyártó termékét. A Pentele matracokra okkal lehetünk büszkék, mert egy olyan minőséget képvisel Magyarországon, ami már kezd elveszni számos egyéb márka esetében.


Műszaki adatok
Méret 120x200cm
Termékek ugyanabból a márkából
Termékek ugyanattól az eladótól

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.