Amor Heart Szervírozó tál

SKU: 385620
  • Gyors kiszállítás
Előnyök:
  • 191.7 Vivre pont i
  • Ingyenes szállítás az egész országban az előre fizetett rendelések esetén 40000 Ft.
  • Lezárul 11 nap 16 óra
6390 Ft 6590 Ft (-3%) ?
Elkelt
Leírás
A bambusz amellett, hogy egy természetbarát anyag, nagyon hasznosnak, könnyen feldolgozhatónak, esztétikusnak és nagyon ellenállónak bizonyult (háromszor olyan ellenálló, mint más faanyagok). Az antibakteriális tulajdonságainak köszönhetően, a bambusz egy nagyon gyakran használt alapanyag a konyhai eszközök gyártásában.
Műszaki adatok
Title
Value
Méretek:
hosszúság 27 cm/szélesség 25 cm/magasság 2 cm
Súly:
0,320 Kg
Anyag:
bambuszfa
Értékelés
5.00
1 Értékelés
5 Csillagok (1)
4 Csillagok (0)
3 Csillagok (0)
2 Csillagok (0)
1 Csillag (0)
Dokumentumok
Kézzel tisztítható.
bambum
Az olyan természetes alapanyagok, mint a bambusz és a gránit, a főszereplői ennek a kollekciónak. A konyhai kellékek egyszerű eleganciája a főzést és a tálalást egyaránt maradandó élménnyé teszi. A Bambum török márka csakis környezetbarát anyagokat használ, mint amilyen a bambusz is, újragondolva a konyhai kellékek készítésének módját.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.