24 db Ibili-Flex születésnapi gyertya, 6 cm-es, többszínű, készletben

SKU: 3880744
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 29 Szeptember - 09 Október
706 Ft 1294 Ft RRP ?
Leírás

Unknown Image

Az IBILI Menaje konyhai termékek gyártásában szerzett kereskedelmi tapasztalata 1942-re nyúlik vissza.

Innovatív filozófiája és a piachoz való alkalmazkodása egy olyan vállalatot hozott létre, amely az ügyfelek iránti elkötelezettség és a minőségi szolgáltatás felé orientálódik.

Jelenleg egy több mint 2000 referenciát tartalmazó konyhai termékkatalógust kínál a Marcos Larrañaga y Cia, SA csoport által Alegria-Dulantzi-ban (Alava) épített új, 16 000 m2-es logisztikai raktárban, amelyhez az IBILI Menaje tartozik, a tökéletes ügyfélkiszolgálás garantálása érdekében.

Termékleírás

- 6x fehér születésnapi gyertya;
- 6x rózsaszín születésnapi gyertya;
- 6x kék születésnapi gyertya;
- 6x sárga születésnapi gyertya;
- 3x fehér gyertyatartó;
- 3x rózsaszín gyertyatartó;
- 3x kék gyertyatartó;
- 3x sárga gyertyatartó.


terméktípus: Szett.
Típus: Évfordulós gyertyák.
Anyag: Viasz.
Colour_52: Többszínű.
Méret ( cm ): 6 cm.
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Méret 6 cm
Súly: 2.0 Kg
ibili
Az Ibili márka Algériából származik több, mint hetven év tapasztalattal a piacon és főző kellékek gyártására specializálódott. A márka védjegye az innovatív és sokoldalú kivitelezés, amely minden kollekcióját jellemzi, mindig a leghatékonyabb technológiákat alkalmazva és figyelembe véve a vásárlók igényeit. Az Ibili a jelenben egy nemzetközi szinten népszerű márka, amely plusz kényelmet és minőséget hoz konyháinkba.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.