Ibili-Blanca papírtartó, zománcozott acél, 17x12x6 cm, fehér/kék

SKU: 3880759
  • Még 2 darab érhető el
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 16 április - 24 április
9640 Ft 9955 Ft (-3%) ?
Leírás

Unknown Image

Az IBILI Menaje konyhai termékek gyártásában szerzett kereskedelmi tapasztalata 1942-re nyúlik vissza.

Innovatív filozófiája és a piachoz való alkalmazkodása olyan vállalatot hozott létre, amely az ügyfelek iránti elkötelezettségre és a minőségi szolgáltatásra összpontosít.

Jelenleg több mint 2000 referenciát tartalmazó konyhai termékkatalógust kínál a Marcos Larrañaga y Cia, SA csoport által Alegria-Dulantzi (Alava) városában épített új, 16 000 m2-es logisztikai raktárban, amelyhez az IBILI Menaje tartozik, a tökéletes ügyfélkiszolgálás garantálása érdekében.

Termékleírás

Az Ibili termékcsalád BLANCA sorozata zománcozott acélból készült, kézzel készített termékeket kínál.

A szőnyeg mérete 17 x 12 x 6 cm (hosszúság x szélesség x magasság), fehér/kék.


terméktípus: Untiera.
Anyag: Zománcozott acél.
Color_64: Fehér / Kék.
Alak: Négyszögletes.
Méret ( cm ): 17 x 12 x 6.
Hossz ( cm ): 17.
Szélesség ( cm ): 12.
Magasság ( cm ): 6.
Fa konstrukció: Kézi mosás.
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Méret 17 x 12 x 6
ibili
Az Ibili márka Algériából származik több, mint hetven év tapasztalattal a piacon és főző kellékek gyártására specializálódott. A márka védjegye az innovatív és sokoldalú kivitelezés, amely minden kollekcióját jellemzi, mindig a leghatékonyabb technológiákat alkalmazva és figyelembe véve a vásárlók igényeit. Az Ibili a jelenben egy nemzetközi szinten népszerű márka, amely plusz kényelmet és minőséget hoz konyháinkba.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.