Carl Schmidt Sohn-Namur 72 részes étkészlet, inox (rozsdátlan) acél 18/10, ezüst

SKU: 3880847
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 17 április - 25 április
87980 Ft 91442 Ft (-3%) ?
  • Erre a termékre ingyenes a szállítás.
Leírás

Carl Schmidt Sohn Solingen városában a kiváló minőségű kések és evőeszközök gyártásában elért kiválóságáért részesült elismerésben. Ma Solingen továbbra is a kések központja Németországban, ahol a német kések mintegy 90% -át gyártják.

Már 1928-ban nagy sikerrel értékesítettek olyan híres késes termékcsaládokat, mint a "Continental", a "Solingia" vagy a "La Casita". Az 1829 több mint 180 éve foglalkozik kések fejlesztésével és gyártásával, és folyamatosan javította a forma és a funkció kombinációját. 

Termékleírás

A Namur szett 18/10 osztályú rozsdamentes acélból készült, elegáns, fényes felülettel.

A készlet tartalma:

- 12 db 20 cm hosszú villa;
- 12 evőkanál 20 cm hosszú;
- 12 kés, 22 cm hosszú;
- 12 teáskanál 18 cm hosszú;
- 12 villa desszerthez;
- 1 teáskanál cukor;
- 1 teáskanál tejszínhez;
- 1 desszert spatula;
- 1 fogó;
- 2 evőkanál tálaláshoz;
- 2 saláta edény;
- 1 evőkanál salátához;
- 1 salátavilla;
- 2 merőkanál.

 
Típus: Szett.
terméktípus: Evőeszköz.
Anyag: 18/10 rozsdamentes acél.
Szín: Ezüstszín.
Fa konstrukció: Kézi / automatikus mosás.
Hasonló termékek
Carl Schmidt Sohn
Carl Schmidt Sohn 1829-ben kezdte el a kard gyártást. 1830-ig a gyártás heti 2000 kardot, és több mint 100 kovácsot, darálót és munkást alkalmazott. Mivel az ipari szerszámgyártás gyorsan melegágyává váló Németországban Carl Schmidt Sohn késeket, evőeszközöket, borotvapengéket, ollót és zsebkéseket is gyártani kezdett 1869-től. Amint a tenger iránti kereslet a kések iránt nőtt, Carl Schmidt Sohn növelni kezdte a kések gyártását és kevesebb olló és borotva. Már a századfordulón a Carl Schmidt Sohn kések többségét Európába exportálták. Azóta Carl Schmidt Sohn kiváló minőségi kések és evőeszközök gyártásának kiválóságáról ismert, hosszú távú gyártástörténet alapján Solingen városában. Ma Solingen továbbra is Németország késközpontja, ahol a német kések körülbelül 90% -át gyártják. Már 1928-ban Európában nagy sikerrel értékesítették azokat a híres kés termékcsaládokat, mint a „Continental”, „Solingia” vagy „La Casita”. 1829 több mint 180 éve foglalkozik a kés fejlesztésével és gyártásával, és folyamatosan javította a forma és a funkció kombinációját.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.