Evőeszközkészlet 72 darab Carl Schmidt Sohn-Namur, 18/10 rozsdamentes acél, ezüstözött

SKU: 3880847
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 05 December - 13 December
87416 Ft 170884 Ft RRP ?
  • Erre a termékre ingyenes a szállítás.
Leírás

A Carl Schmidt Sohn kiváló minőségű kések és evőeszközök gyártása terén elért kiválóságáért elismerték, amely a Solingen városában történő gyártás hosszú múltjára épül. Solingen ma is Németország késgyártó központja, ahol a német kések mintegy 90%-át gyártják.

Már 1928-ban a híres "Continental", "Solingia" vagy "La Casita" kés termékcsaládokat nagy sikerrel értékesítették Európa-szerte. Az 1829 több mint 180 éve foglalkozik késfejlesztéssel és késgyártással, és folyamatosan javítja a forma és a funkció kombinációját.

Termékleírás

A Namur készlet 18/10-es rozsdamentes acélból készült, elegáns, polírozott kivitelben.

A készlet a következőket tartalmazza:

- 12 db 20 cm hosszú villa;
- 12 db 20 cm hosszú kanál;
- 12 kés 22 cm hosszú;
- 12 teáskanál 18 cm hosszú;
- 12 desszertvilla;
- 1 teáskanál cukor;
- 1 teáskanál a tejszínhez;
- 1 spatula a desszerthez;
- 1 fogó;
- 2 adagolókanál;
- 2 salátaedény;
- 1 salátáskanál;
- 1 salátavilla;
- 2 merőkanál.


Típus: Védelmi panel.
terméktípus: Evőeszköz.
Anyag: 18/10 rozsdamentes acél.
Szín: Ezüst.
Fa konstrukció: Kézi / automatikus mosás.
Hasonló termékek
Carl Schmidt Sohn
Carl Schmidt Sohn 1829-ben kezdte el a kard gyártást. 1830-ig a gyártás heti 2000 kardot, és több mint 100 kovácsot, darálót és munkást alkalmazott. Mivel az ipari szerszámgyártás gyorsan melegágyává váló Németországban Carl Schmidt Sohn késeket, evőeszközöket, borotvapengéket, ollót és zsebkéseket is gyártani kezdett 1869-től. Amint a tenger iránti kereslet a kések iránt nőtt, Carl Schmidt Sohn növelni kezdte a kések gyártását és kevesebb olló és borotva. Már a századfordulón a Carl Schmidt Sohn kések többségét Európába exportálták. Azóta Carl Schmidt Sohn kiváló minőségi kések és evőeszközök gyártásának kiválóságáról ismert, hosszú távú gyártástörténet alapján Solingen városában. Ma Solingen továbbra is Németország késközpontja, ahol a német kések körülbelül 90% -át gyártják. Már 1928-ban Európában nagy sikerrel értékesítették azokat a híres kés termékcsaládokat, mint a „Continental”, „Solingia” vagy „La Casita”. 1829 több mint 180 éve foglalkozik a kés fejlesztésével és gyártásával, és folyamatosan javította a forma és a funkció kombinációját.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.