Professzionális pizzaszeletelő Ibili-Accessories, rozsdamentes acél, 10x22,5 cm, ezüst/fekete színben

SKU: 3880885
  • Gyors kiszállítás
  • Még 3 darab érhető el
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 15 április - 23 április
2640 Ft 2737 Ft (-3%) ?
Leírás

Unknown Image

Az IBILI Menaje konyhai termékek gyártásában szerzett kereskedelmi tapasztalata 1942-re nyúlik vissza.

Innovatív filozófiája és a piachoz való alkalmazkodása olyan vállalatot hozott létre, amely az ügyfelek iránti elkötelezettségre és a minőségi szolgáltatásra összpontosít.

Jelenleg egy több mint 2000 referenciát tartalmazó konyhai termékkatalógust kínál a Marcos Larrañaga y Cia, SA csoport által Alegria-Dulantzi-ban (Alava) épített új, 16 000 m2-es logisztikai raktárban, amelyhez az IBILI Menaje tartozik, a tökéletes ügyfélkiszolgálás garantálása érdekében.

Termékleírás

A professzionális pizzaszeletelő rozsdamentes acélból készült, a fogantyú pedig kényelmes és ABS-ből készült.
A termék teljes hossza 22,5 centiméter, a penge átmérője pedig 10 centiméter.
Nagyon hasznos és könnyen használható, és ha karbantartásról van szó, a kézi mosás ajánlott, bár mosogatógéppel is kompatibilis.


terméktípus: Szeletelő.
Típus: Pizza.
Anyag: Rozsdamentes Acél.
Szín: Fekete / Ezüst.
Méret ( cm ): 22.5 x 10 x 1.5 x 10.
Hossz ( cm ): 22.5.
Szélesség ( cm ): 10.
Magasság ( cm ): 1.5.
Átmérő ( cm ): 10.
Fa konstrukció: Kézi mosás.
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Méret 22,5 x 10 x 1,5 x 10
ibili
Az Ibili márka Algériából származik több, mint hetven év tapasztalattal a piacon és főző kellékek gyártására specializálódott. A márka védjegye az innovatív és sokoldalú kivitelezés, amely minden kollekcióját jellemzi, mindig a leghatékonyabb technológiákat alkalmazva és figyelembe véve a vásárlók igényeit. Az Ibili a jelenben egy nemzetközi szinten népszerű márka, amely plusz kényelmet és minőséget hoz konyháinkba.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.