Mandolin reszelő Ibili-Easycook, rozsdamentes acél/műanyag, 32 cm, fekete/zöld

SKU: 3880887
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 15 április - 23 április
8202 Ft 13871 Ft RRP ?
Leírás

Unknown Image

Az IBILI Housekeeping kereskedelmi tapasztalata a konyhai termékek gyártásában 1942-re nyúlik vissza.

Innovatív filozófiája és a piachoz való alkalmazkodása olyan vállalatot hozott létre, amely az ügyfelek elkötelezettségére és a szolgáltatás minőségére irányul.

Jelenleg több mint 2000 referenciával rendelkező konyhai eszközök katalógusát kínálja egy új, 16 000 m2-es logisztikai raktárban, amelyet a Marcos Larrañaga y Cia csoport, SA épített Alegria-Dulantziban (Alava), amelyhez az IBILI Housekeeping is tartozik, hogy garantálja a tökéletes ügyfélszolgálatot.
 

Termékleírás
 

A mandolin típusú reszelő kemény műanyagból, rozsdamentes acélból készült pengékből készül, mérete 32 centiméter.
A gyümölcsök és zöldségek vágására szolgáló éles rozsdamentes acél penge 1 és 3,5 mm között állítható a vágás vastagságának tökéletes szabályozása érdekében.
A karbantartás megkönnyítése érdekében a reszelő tökéletesen szétszerelhető, így minden alkatrész könnyen mosható.
Biztonsági zárral rendelkezik, amelyet egy gomb és egy kézvédő működtet a védelem érdekében.
 


terméktípus: Konyhai reszelő.
Típus: Mandolin.
Anyag: Rozsdamentes acél / műanyag.
Szín: Fekete / zöld.
Hossz ( cm ): 32.
Fa konstrukció: Kézi mosás.
Hasonló termékek
ibili
Az Ibili márka Algériából származik több, mint hetven év tapasztalattal a piacon és főző kellékek gyártására specializálódott. A márka védjegye az innovatív és sokoldalú kivitelezés, amely minden kollekcióját jellemzi, mindig a leghatékonyabb technológiákat alkalmazva és figyelembe véve a vásárlók igényeit. Az Ibili a jelenben egy nemzetközi szinten népszerű márka, amely plusz kényelmet és minőséget hoz konyháinkba.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.