Essence evőeszközkészlet 30 darab, rozsdamentes acél 18/10

SKU: 3880907
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 15 április - 23 április
30110 Ft 31155 Ft (-3%) ?
  • Erre a termékre ingyenes a szállítás.
Leírás

Unknown Image

A BergHOFF egy olyan nemzetközi márka, amely olyan kifinomult konyhai kialakításokat készít, gyárt és forgalmaz, amelyek a mindennapi főzés élményét nyújtják. A főzés iránti szenvedélyünk és a részletek iránti éles szemünk olyan termékeket eredményezett, amelyeket mind esztétikájuk, mind funkcionalitásuk miatt ajánlottak és díjaztak. A BergHOFF egy világméretű hálózaton keresztül forgalmazott márka, amely minden konyhába elhozza a dizájnt és az innovációt.
A BergHOFF nem csak egy újabb konyhai és főzőedény szállító, a kezdeti vázlattól a végtermékig, a BergHOFF a minőségi termékek teljes skálájával kínálja a teljes főzési élményt.

Termékleírás

A Berghoff márka 1994-ben indult Belgiumban, és a főzőeszközök egyik vezető gyártója. A megbízhatóság, a kivételes minőség és az innovatív design vonzotta a főzés szerelmeseit, legyenek azok szakértők vagy kezdők. Az elnyert nemzetközi díjak sokasága további garanciát jelent a márka számára.

A BergHoff Essence 30 darabos evőeszközkészlet kiváló minőségű 18/10 rozsdamentes acélból készült. A teríték tökéletes egy 6 fős asztalhoz.

Jellemzők:

- Szilárd és tartós;
- Az anyag nagyon erős, így az evőeszközök alkalmasak a mindennapos nehéz használatra;
- Az evőeszközök modern és stílusos kialakításúak. Nagyon kellemes tapintású.


terméktípus: Szett.
Típus: Evőeszköz.
Anyag: Rozsdamentes acél.
Szín: Ezüstszín.
Fa konstrukció: Kézi mosás ajánlott, bár a termék mosogatógépben mosható..
Hasonló termékek
BergHOFF
A BergHOFF egy olyan nemzetközi márka, amely több mint 60 országban jelen van, és amely kifinomult konyhai terveket hoz létre, gyárt és forgalmaz, amelyek előnyt jelentenek a mindennapi főzési élményben. A főzés iránti szenvedélyünk és a részletek iránti figyelem olyan termékeket eredményez, amelyeket esztétikájukért és funkcionalitásukért ajánlottak és díjaztak. A globális hálózaton keresztül terjesztett BergHOFF az a márka, amely designt és innovációt hoz minden konyhába. A BergHOFF a megfizethető minőséget és dizájnt jelenti.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.