8 db-os születésnapi gyertya készlet Ibili-Flex, 6 cm, sárga

SKU: 3880916
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 02 Június - 12 Június
1022 Ft 1703 Ft RRP ?
Leírás

Unknown Image

Az IBILI Menaje konyhai termékek gyártásában szerzett kereskedelmi tapasztalata 1942-re nyúlik vissza.

Innovatív filozófiája és a piachoz való alkalmazkodása olyan vállalatot hozott létre, amely az ügyfelek iránti elkötelezettségre és a minőségi szolgáltatásra összpontosít.

Jelenleg egy több mint 2000 referenciát tartalmazó konyhai eszközök katalógusát kínálja a Marcos Larrañaga y Cia, SA csoport által Alegria-Dulantzi-ban (Alava) épített új, 16 000 m2-es logisztikai raktárban, amelyhez az IBILI Menaje tartozik, a tökéletes ügyfélkiszolgálás garantálása érdekében.

Termékleírás

A készlet tartalmazza:

- 8 x évfordulós gyertya;
- 7 x gyertyatartó;
- 1 x gyertyatartó és figurák;
- 10 x figura.


Szín: Sárga.
terméktípus: Gyertya készlet.
Típus: Évforduló.
Anyag: Viasz.
Alak: Gyertya.
Méret ( cm ): 6 cm.
Hossz ( cm ): 6 cm.
Műszaki adatok
Méret 6 cm
ibili
Az Ibili márka Algériából származik több, mint hetven év tapasztalattal a piacon és főző kellékek gyártására specializálódott. A márka védjegye az innovatív és sokoldalú kivitelezés, amely minden kollekcióját jellemzi, mindig a leghatékonyabb technológiákat alkalmazva és figyelembe véve a vásárlók igényeit. Az Ibili a jelenben egy nemzetközi szinten népszerű márka, amely plusz kényelmet és minőséget hoz konyháinkba.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.