• Gyors kiszállítás
6112 Ft 11988 Ft RRP ?
Elkelt
Leírás

A Bíró tökéletes választás a mindennapi főzéshez.

A Bristolban tervezett és az Egyesült Királyságban és világszerte a Horwood Homewares által forgalmazott, több mint ezer konyhai kiegészítőt tartalmazó portfóliójával a márka átfogóan lefedi a főzéssel, sütéssel, ételkészítéssel vagy tálalással kapcsolatos mindennapi konyhai eszközökkel kapcsolatos feladatokat.

A Judge 1898-ban indult útjára, és mára több ezer család konyháját szerelte fel sikeresen az Egyesült Királyságban és külföldön egyaránt. A márka hosszú múltja és kiváló hírneve a minőségről, a kiváló fogyasztói élményről és a hagyományos családi értékekről tanúskodik.

Termékleírás

Üveg citrusfacsaró és 500 ml-es mérőpohár.

A boroszilikát üveg anyagának köszönhetően a citruslé nem oxidálódik, mint a rozsdamentes acélból vagy BPA műanyagból készült gyümölcscentrifugák esetében.

A gyűjtőpohár a kifacsart citruslé mérésére szolgál.


terméktípus: Citrusfacsaró.
Típus: Manuális.
Anyag: Boroszilikát üveg.
Colour_52: Átlátszó.
Alak: Kerek.
Méret ( cm ): 17 x 13 x 14,5.
Hossz ( cm ): 17.
Szélesség ( cm ): 13.
Magasság ( cm ): 14.5.
Fa konstrukció: Kézi / automatikus mosás.
Műszaki adatok
Méret 17 x 13 x 14,5
Products from the same seller

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.