Zeller kihúzható kádtartó, bambusz, 70-105x22x4 cm, barna

SKU: 3953468
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 31 Május - 10 Június
14301 Ft 29819 Ft RRP ?
Leírás

Unknown Image

Több mint 30 éve a Zeller cég szakmája és szenvedélye a konyhai és háztartási cikkek és lakberendezési kiegészítők gyártása a háztartás minden területére, a munkaasztaltól a gyerekszobáig.
Az 1983-ban "Zeller Presente, Manufacturing and Distribution" elnevezésű értékesítési vállalkozásként alapított termékkínálat a természetes anyagokból, például fából és parafából készült ajándéktárgyakra és praktikus konyhai segédeszközökre összpontosított.
A "Zeller Present Handels GmbH" névre átkeresztelt vállalat, amely továbbra is a hasznos és szép dolgokra összpontosít, amelyek örömet, megkönnyebbülést és rendet hoznak az otthonba és a háztartásba, az évek során kialakult a mai széles termékválasztékra való specializálódás.

Termékleírás

Fürdőkádtartó 2 borospohárnak és olvasó/laptop-tartónak.


terméktípus: Támogassanak minden egyes.
Típus: Bővíthető.
Anyag: Bambusz.
Kezelje Az Anyagot: Bambusz.
Fogantyú színe: Barna.
Alak: Négyszögletes.
Méret ( cm ): 70-105 x 22 x 4.
Hossz ( cm ): 70-105.
Szélesség ( cm ): 22.
Magasság ( cm ): 4.
Fa konstrukció: Kézi mosás.
Color_64: barna.
Hasonló termékek
Zeller
A Zeller konyha egy kiváló minőségű alapanyagokból készült, ellenálló és tartós kellékekkel felszerelt, praktikus és funkcionális német konyhát jelent. A Zeller specialistái klasszikus és minőségi alapanyagokból készült, aprólékosan kidolgozott termékekkel szeretnék megörvendeztetni vásárlóikat, megosztani velük a szép dolgok iránti szenvedélyüket és felszerelni konyháikat hasznos kiegészítőkkel.
Acest site utilizează cookie-uri.