BergHoff-Leo szeletelőkészlet, többszínű

SKU: 3953489
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 27 Május - 04 Június
4830 Ft 7848 Ft RRP ?
Leírás

Unknown Image

A BergHOFF egy olyan nemzetközi márka, amely olyan kifinomult konyhai kialakításokat készít, gyárt és forgalmaz, amelyek a mindennapi főzés élményét nyújtják. A főzés iránti szenvedélyünk és a részletek iránti éles szemünk olyan termékeket eredményezett, amelyeket mind esztétikájuk, mind funkcionalitásuk miatt ajánlottak és díjaztak. A BergHOFF egy világméretű hálózaton keresztül forgalmazott márka, amely minden konyhába elhozza a dizájnt és az innovációt.
A BergHOFF nem csak egy újabb konyhai és főzőedény szállító, a kezdeti vázlattól a végtermékig, a BergHOFF a minőségi termékek teljes skálájával kínálja a teljes főzési élményt.

Termékleírás: A termék leírása:

Berghoff szeletelőkészlet, többszínű

A Berghoff márka 1994-ben indult Belgiumban, és a főzőeszközök egyik vezető gyártója. A megbízhatóság, a kivételes minőség és az innovatív design vonzotta a főzés szerelmeseit, legyenek azok szakértők vagy kezdők. Az elnyert nemzetközi díjak sokasága további garanciát jelent a márka számára.


terméktípus: Bit.
Típus: Szeletelő.
Colour_52: Többszínű.
Fa konstrukció: Kézi / automatikus mosás.
Hasonló termékek
BergHOFF
A BergHOFF egy olyan nemzetközi márka, amely több mint 60 országban jelen van, és amely kifinomult konyhai terveket hoz létre, gyárt és forgalmaz, amelyek előnyt jelentenek a mindennapi főzési élményben. A főzés iránti szenvedélyünk és a részletek iránti figyelem olyan termékeket eredményez, amelyeket esztétikájukért és funkcionalitásukért ajánlottak és díjaztak. A globális hálózaton keresztül terjesztett BergHOFF az a márka, amely designt és innovációt hoz minden konyhába. A BergHOFF a megfizethető minőséget és dizájnt jelenti.
Acest site utilizează cookie-uri.