BergHOFF késélező, acél/ABS, 20.5x5x7.5 cm, fekete

SKU: 3953493
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 18 április - 26 április
6810 Ft 7166 Ft (-4%) ?
Leírás

Unknown Image

A BergHOFF egy olyan nemzetközi márka, amely olyan kifinomult konyhai kialakításokat készít, gyárt és forgalmaz, amelyek a mindennapi főzés élményét nyújtják. A főzés iránti szenvedélyünk és a részletek iránti éles szemünk olyan termékeket eredményezett, amelyeket mind esztétikájuk, mind funkcionalitásuk miatt ajánlottak és díjaztak. A BergHOFF egy világméretű hálózaton keresztül forgalmazott márka, amely minden konyhába elhozza a dizájnt és az innovációt.
A BergHOFF nem csak egy újabb konyhai és főzőedény szállító, a kezdeti vázlattól a végtermékig, a BergHOFF a minőségi termékek teljes skálájával kínálja a teljes főzési élményt.


Termékleírás

Ezzel az élezővel 3 egyszerű lépésben megélezheti konyhakéseit.

A gyémántfelület előkészíti a pengéket az élezéshez, a volfrámacél V alakúra formálja a vágóélét, a kerámiakő pedig polírozza a pengét és eltávolít minden tökéletlenséget.

Az élező kényelmes, csúszásmentes fogantyúja jó stabilitást biztosít, és bakelitből készült.

Egyedi jellemzők:

-Ergonomikus fogantyú a biztonságos és kényelmes fogásért;
-A csúszásmentes alsó rész további stabilitást biztosít;
-Egyszerű használat;
-Tökéletes professzionális és otthoni használatra egyaránt.


terméktípus: Élező.
Típus: KÉSEK.
Anyag: Acél.
Kezelje Az Anyagot: ABS.
Szín: Fekete.
Fogantyú színe: Fekete.
Alak: Aszimmetrikus.
Méret ( cm ): 20,5 x 5 x 7,5.
Hossz ( cm ): 20.5.
Szélesség ( cm ): 5.
Átmérő ( cm ): 7.5.
Tömeg ( kg ): 0.25 kg.
Fa konstrukció: Kézi mosás.
Hasonló termékek
BergHOFF
A BergHOFF egy olyan nemzetközi márka, amely több mint 60 országban jelen van, és amely kifinomult konyhai terveket hoz létre, gyárt és forgalmaz, amelyek előnyt jelentenek a mindennapi főzési élményben. A főzés iránti szenvedélyünk és a részletek iránti figyelem olyan termékeket eredményez, amelyeket esztétikájukért és funkcionalitásukért ajánlottak és díjaztak. A globális hálózaton keresztül terjesztett BergHOFF az a márka, amely designt és innovációt hoz minden konyhába. A BergHOFF a megfizethető minőséget és dizájnt jelenti.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.