Fissman 6 oldalú borotva, 11x7x7, rozsdamentes acél, lila

SKU: 3953538
  • Gyors kiszállítás
  • Még 3 darab érhető el
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 23 Május - 31 Május
2990 Ft 5433 Ft RRP ?
Leírás

Unknown Image

2008-as alapítása óta a FISSMAN a konyhai eszközök és kiegészítők legnagyobb gyártójává vált. A vállalat központja Hongkongban található, és világszerte vannak képviselői. Az ázsiai és európai raktározási terminálok lehetővé teszik a logisztikai költségek optimalizálását és a gyártási folyamat racionalizálását. A FISSMAN több mint 3000 konyhai terméket és kiegészítőt gyárt otthonra, éttermekbe, kávézókba és bárokba. A FISSMAN vezető szerepet tölt be a konyhai eszközök gyártásában, és magas színvonalat állít fel ezen a területen. A vállalat előnye az innováció. A vállalat folyamatosan hű marad ahhoz az elképzeléséhez, hogy minden innovációt bevezessen a konyhai eszközök gyártásába. Az egyes elemek funkcionalitásának maximalizálása. A vállalat alapítása óta a minőségi szabványok a legmagasabbak maradtak. Minden termék kiváló minőségű, környezetbarát és biztonságos anyagokból készül. A FISSMAN tervezői egyedi, felismerhető stílust teremtenek. A vállalat olyan termékeket gyárt, amelyek nem csupán funkciójukat töltik be, hanem belsőépítészeti dekorációként és önkifejezési eszközként is szolgálnak. A vállalat fenntartható fejlődési elveinek alapja a tudás, a készségek és a kitartás. Az ügyfelek igényeihez igazodva a vállalat évente mintegy 1000 új terméket dob piacra. A vállalat kínálatának bővítése a piackutatáson és a fogyasztói igényeken alapul.

Termékleírás

A kiválóságra való törekvés minden munkahelyen fontos. A FISSMAN intelligens eszközeit és kütyüit úgy tervezték, hogy egyszerűsítsék a konyhai folyamatot, hogy mindenki úgy érezze magát, mint egy séf a saját konyhájában. FIGYELMEZTETÉS: A kiváló minőségű rozsdamentes acél pengék rendkívül élesek! Tartsa a szerszámot a gyermekek számára elérhetetlen helyen, hogy véletlenül se játszhassanak vele és ne sérülhessenek meg.

Egyedi jellemzők:
- 11 × 7 × 7 cm méretű, hat oldalról hatszögletű borotvák.
- A pengék kiváló minőségű rozsdamentes acélból készülnek, korróziógátló tulajdonságokkal. A kiváló minőségű pengék élessége segít a zöldségek és gyümölcsök különösebb nehézség nélküli vágásában.
- A szeletelőgép 6 felülettel rendelkezik: szeleteléshez és reszeléshez.
- A szeletelő alja kivehető szilikonbetéttel rendelkezik, így a termék nem csúszik az asztal felületén.
- A kaparó hatszögletű alakja garantálja a stabilitását használat közben.
- A borotva tetején egy kényelmes, ergonomikus fogantyú található.
- Könnyen használható és könnyen tisztítható.


Szín: Lila.
terméktípus: Konyhai reszelő.
Anyag: 18/10 rozsdamentes acél.
Kezelje Az Anyagot: Szilikon.
Szín: Ezüstszín.
Méret ( cm ): 11 x 7 x 7 x 7.
Hossz ( cm ): 7.
Szélesség ( cm ): 7.
Fa konstrukció: Kézi mosás.
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Méret 11 x 7 x 7
Acest site utilizează cookie-uri.