BergHOFF-Gem Line sütőedény, 33,5x24,5x7,5cm, kerámia, fekete

SKU: 3953674
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 30 Május - 07 Június
9280 Ft 12073 Ft RRP ?
Leírás

Unknown Image

A BergHOFF egy olyan nemzetközi márka, amely olyan kifinomult konyhai kialakításokat tervez, gyárt és forgalmaz, amelyek a mindennapi főzés élményét nyújtják. A főzés iránti szenvedélyünk és a részletek iránti éles szemünk olyan termékeket eredményezett, amelyeket mind esztétikájuk, mind funkcionalitásuk miatt ajánlottak és díjaztak. A BergHOFF egy világméretű hálózaton keresztül forgalmazott márka, amely minden konyhába elhozza a dizájnt és az innovációt.
A BergHOFF nem csak egy újabb konyhai és főzőedény szállító, a kezdeti vázlattól a végtermékig, a BergHOFF a minőségi termékek teljes skálájával kínálja a teljes főzési élményt.

Termékleírás

A klasszikus burgonya gratin vagy az epres kenyérpuding mind egyformán jó ízű, ha ebben az ovális sütőedényben sütjük.Ez a fekete kőedény széles fogantyúval rendelkezik a könnyű fogásért és zománcbevonattal, amely biztosítja az ételek könnyű kioldódását és a könnyed takarítást, és elég elegáns ahhoz, hogy a sütőből egyenesen az asztalra kerüljön, és elég tartós a hosszú távú használathoz.


terméktípus: Hajó.
Típus: Kopt.
Anyag: Kerámia.
Tapadásmentes anyag: Zománc.
Kezelje Az Anyagot: Kerámia.
Szín: Fekete.
Fogantyú színe: Fekete.
Alak: Ovális.
Méret ( cm ): 33.5 x 24.5 x 7.5.
Hossz ( cm ): 33.5.
Szélesség ( cm ): 24.5.
Magasság ( cm ): 7.5.
Kapacitás ( ml ): 3000.
Fa konstrukció: Kézi / Automatikus.
Hobogó kompatibilitás: Gáz / Elektromos / sütő.
Hasonló termékek
BergHOFF
A BergHOFF egy olyan nemzetközi márka, amely több mint 60 országban jelen van, és amely kifinomult konyhai terveket hoz létre, gyárt és forgalmaz, amelyek előnyt jelentenek a mindennapi főzési élményben. A főzés iránti szenvedélyünk és a részletek iránti figyelem olyan termékeket eredményez, amelyeket esztétikájukért és funkcionalitásukért ajánlottak és díjaztak. A globális hálózaton keresztül terjesztett BergHOFF az a márka, amely designt és innovációt hoz minden konyhába. A BergHOFF a megfizethető minőséget és dizájnt jelenti.
Acest site utilizează cookie-uri.