Zeller-Tower borosüvegtartó, bambusz, 13,5x12,5x53 cm, barna

SKU: 3953805
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 06 December - 14 December
12201 Ft 22134 Ft RRP ?
Leírás

Unknown Image

Több mint 30 éve a konyhai és háztartási cikkek, valamint a háztartás minden területén, a munkaasztaltól a gyermekszobáig élő kiegészítők Zeller szakmája és szenvedélye.
Az 1983-ban "Zeller Presente, Manufacturing and Distribution" értékesítési vállalatként alapított termékválaszték az ajándéktárgyakra és a természetes anyagokból, például fából és parafából készült praktikus konyhai segédeszközökre összpontosított.
A "Zeller Present Handels GmbH" névre átkeresztelt, és továbbra is olyan hasznos és szép dolgokra összpontosítva, amelyek örömöt, megkönnyebbülést és rendet hoznak az otthonba és a háztartásba, a vállalat szakosodása a mai széles termékválasztékra az évek során alakult ki.

Termékleírás

Borosüvegtartó, kezelt bambuszból. Könnyen tárolható függőlegesen és vízszintesen is, modern megjelenést kölcsönözve az otthonnak.

Méretek:  13.5 x 12.5 x 53 cm
 


terméktípus: Támogatás.
Típus: Borosüvegek.
Anyag: Bambusz.
Szín: Barna.
Alak: Négyszögletes.
Méret ( cm ): 13,5 x 12,5 x 53.
Hossz ( cm ): 13.5.
Szélesség ( cm ): 12.5.
Magasság ( cm ): 53.
Fa konstrukció: Kézi mosás.
Hasonló termékek
Zeller
A Zeller konyha egy kiváló minőségű alapanyagokból készült, ellenálló és tartós kellékekkel felszerelt, praktikus és funkcionális német konyhát jelent. A Zeller specialistái klasszikus és minőségi alapanyagokból készült, aprólékosan kidolgozott termékekkel szeretnék megörvendeztetni vásárlóikat, megosztani velük a szép dolgok iránti szenvedélyüket és felszerelni konyháikat hasznos kiegészítőkkel.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.