BergHOFF-Zeno borotvakészlet, rozsdamentes acél, 16 cm, ezüst/fekete

SKU: 3953812
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 23 Május - 31 Május
8030 Ft 18110 Ft RRP ?
Leírás

Unknown Image

A BergHOFF egy olyan nemzetközi márka, amely olyan kifinomult konyhai kialakításokat készít, gyárt és forgalmaz, amelyek a mindennapi főzés élményét nyújtják. A főzés iránti szenvedélyünk és a részletek iránti éles szemünk olyan termékeket eredményezett, amelyeket mind esztétikájuk, mind funkcionalitásuk miatt ajánlottak és díjaztak. A BergHOFF egy világméretű hálózaton keresztül forgalmazott márka, amely minden konyhába elhozza a dizájnt és az innovációt.
A BergHOFF nem csak egy újabb konyhai és főzőedény szállító, a kezdeti vázlattól a végtermékig, a BergHOFF a minőségi termékek teljes skálájával kínálja a teljes főzési élményt.

Termékleírás

A BegHOFF Zeno főzőedényei funkcionális és egyszerű kialakítással rendelkeznek.
Az adaptálható állványon önállóan is használhatóak, és később bármilyen, legfeljebb 19 cm átmérőjű tálra rögzíthetők.
A borotvák átmérője 16 cm.


terméktípus: Konyhai reszelő.
Típus: Multifunkcionális.
Anyag: Rozsdamentes Acél.
Szín: Ezüst / Fekete.
Átmérő ( cm ): 16.
Fa konstrukció: Kézi mosás.
Hasonló termékek
BergHOFF
A BergHOFF egy olyan nemzetközi márka, amely több mint 60 országban jelen van, és amely kifinomult konyhai terveket hoz létre, gyárt és forgalmaz, amelyek előnyt jelentenek a mindennapi főzési élményben. A főzés iránti szenvedélyünk és a részletek iránti figyelem olyan termékeket eredményez, amelyeket esztétikájukért és funkcionalitásukért ajánlottak és díjaztak. A globális hálózaton keresztül terjesztett BergHOFF az a márka, amely designt és innovációt hoz minden konyhába. A BergHOFF a megfizethető minőséget és dizájnt jelenti.
Acest site utilizează cookie-uri.