BergHOFF-Ron séf kés, krómozott acél, 19 cm, fekete

SKU: 3953840
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 18 Június - 26 Június
9394 Ft 16927 Ft RRP ?
Leírás

Unknown Image

A BergHOFF egy olyan nemzetközi márka, amely olyan kifinomult konyhai kialakításokat készít, gyárt és forgalmaz, amelyek a mindennapi főzés élményét nyújtják. A főzés iránti szenvedélyünk és a részletek iránti éles szemünk olyan termékeket eredményezett, amelyeket mind esztétikájuk, mind funkcionalitásuk miatt ajánlottak és díjaztak. A BergHOFF egy világméretű hálózaton keresztül forgalmazott márka, amely minden konyhába elhozza a dizájnt és az innovációt.
A BergHOFF nem csak egy újabb konyhai és főzőedény szállító, a kezdeti vázlattól a végtermékig, a BergHOFF a minőségi termékek teljes skálájával kínálja a teljes főzési élményt.

Termékleírás

Akár húst, halat vagy zöldséget szeretne szeletelni, ez a kés egyszerűen a legjobb segítő a konyhában.Különböző szeletelési feladatokra használható, de a széles acélpengének köszönhetően könnyű aprításhoz is alkalmas.

Ez a stílusos szakácskés zökkenőmentes átmenettel rendelkezik a fekete pengéről a hozzá illő fekete markolatra, ami azt jelenti, hogy nincsenek olyan nyílások, ahol ételmaradék maradhat.

Egyedi jellemzők:

- Kiegyensúlyozott az extra kontrollért;
- Rozsdamentes acél penge titán bevonattal;
- Széles acél penge;
- A varratmentes kialakítás extra higiéniát biztosít;
- Tökéletes professzionális és otthoni használatra egyaránt.


terméktípus: Kés.
Típus: Szakács.
Anyag: Krómozott acél ( X50CrMoV15 ).
Tapadásmentes anyag: Titán PVD bevonat.
Kezelje Az Anyagot: Maner gól.
Szín: Fekete.
Fogantyú színe: Fekete.
Hossz ( cm ): 32.5.
Penge hossza ( cm ): 19.
Tömeg ( kg ): 0.27.
Fa konstrukció: Kézzel mossa, majd száraz törlőkendővel törölje le..
Hasonló termékek
BergHOFF
A BergHOFF egy olyan nemzetközi márka, amely több mint 60 országban jelen van, és amely kifinomult konyhai terveket hoz létre, gyárt és forgalmaz, amelyek előnyt jelentenek a mindennapi főzési élményben. A főzés iránti szenvedélyünk és a részletek iránti figyelem olyan termékeket eredményez, amelyeket esztétikájukért és funkcionalitásukért ajánlottak és díjaztak. A globális hálózaton keresztül terjesztett BergHOFF az a márka, amely designt és innovációt hoz minden konyhába. A BergHOFF a megfizethető minőséget és dizájnt jelenti.
A felület sütiket használ.