Zeller-Coffee Style 8 részes eszpresszó készlet, porcelán, fehér/fekete

SKU: 3953851
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 23 április - 01 Május
12987 Ft 15678 Ft RRP ?
Leírás

Unknown Image

Több mint 30 éve a Zeller cég szakmája és szenvedélye a konyhai és háztartási cikkek és lakberendezési kiegészítők gyártása a háztartás minden területére, a munkaasztaltól a gyerekszobáig.
Az 1983-ban "Zeller Presente, Manufacturing and Distribution" elnevezésű értékesítési vállalkozásként alapított termékkínálat a természetes anyagokból, például fából és parafából készült ajándéktárgyakra és praktikus konyhai segédeszközökre összpontosított.
A "Zeller Present Handels GmbH" névre átkeresztelt vállalat, amely továbbra is a hasznos és szép dolgokra összpontosít, amelyek örömet, megkönnyebbülést és rendet hoznak az otthonba és a háztartásba, az évek során kialakult a mai széles termékválasztékra való specializálódás.

Termékleírás

A termék porcelánból készült, 4 csészét és 4 csészealjat tartalmaz, fehér/fekete színben.

A készlet kiválóan alkalmas a barátokkal való eszpresszó felszolgálásához, de nagyszerű ajándék lehet a mély L szerelmeseinek is.

Egy teljesen fekete, 27,5 x 14 x 6,5 centiméteres dobozba csomagolva.

Méretek:

Csésze: 5,8 x 6,2 centiméter;
Csészealj: 12 x 1,5 centiméter.


terméktípus: Szett.
Típus: Eszpresszó.
Anyag: Porcelán.
Szín: Fehér / Fekete.
Méret ( cm ): 27,5 x 14 x 6,5.
Hossz ( cm ): 27.5.
Szélesség ( cm ): 14.
Magasság ( cm ): 6.5.
Kapacitás ( ml ): 50.
Fa konstrukció: Kézi / automatikus mosás.
Hasonló termékek
Zeller
A Zeller konyha egy kiváló minőségű alapanyagokból készült, ellenálló és tartós kellékekkel felszerelt, praktikus és funkcionális német konyhát jelent. A Zeller specialistái klasszikus és minőségi alapanyagokból készült, aprólékosan kidolgozott termékekkel szeretnék megörvendeztetni vásárlóikat, megosztani velük a szép dolgok iránti szenvedélyüket és felszerelni konyháikat hasznos kiegészítőkkel.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.