Tigaie BergHoff Eclipse 24 cm, turcuaz, cu inductie

SKU: 3953852
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 07 December - 11 December
6302 Ft 15171 Ft RRP ?
Leírás

A BergHOFF egy olyan nemzetközi márka, amely olyan kifinomult konyhai designt tervez, gyárt és forgalmaz, amely a mindennapi főzés élményét tovább fokozza. A főzés iránti szenvedélyünk és a részletek iránti éles szemünk olyan termékeket eredményezett, amelyeket esztétikájuk és funkcionalitásuk miatt egyaránt ajánlottak és díjaztak. A BergHOFF egy világméretű hálózaton keresztül forgalmazott márka, amely minden konyhába elhozza a designt és az innovációt.
A BergHOFF nem csak egy egyszerű konyhai és főzőedény szállító, a kezdeti vázlattól a végső termékig a BergHOFF a minőségi termékek teljes skálájával kínálja a teljes főzési élményt.
.

Termékleírás

- A BergHoff Eclipse serpenyők alumíniumból készülnek, kellemes, folyékony kialakítással.

- A serpenyő belseje tapadásmentes, környezetbarát teflonból készült, amely háztartási használatban 2 évig garantáltan nem tapad.

- A fogantyúk bakelitből készültek, és hővédelmet, valamint fokozott tartósságot biztosítanak.

- Kompatibilis minden főzőkészülékkel, beleértve az indukciós készülékeket is.

- Biztonságosan mosható mosogatógépben. Kézi mosogatás csak a tálca lehűlése után.

- A hőmérsékletkülönbségek befolyásolhatják a tapadásmentes bevonat minőségét.


terméktípus: Pán.
Típus: Univerzális.
Anyag: Alumínium.
Tapadásmentes anyag: PTFE.
Szín: Türkiz.
Alak: Kerek.
Átmérő ( cm ): 24.
Hobogó kompatibilitás: Gáz / Elektromos / Vitrokerámia / Indukciós.
Karbantartás és tisztítás: Kézi mosás ajánlott, bár a termék mosogatógépben mosható..
Hasonló termékek
BergHOFF
A BergHOFF egy olyan nemzetközi márka, amely több mint 60 országban jelen van, és amely kifinomult konyhai terveket hoz létre, gyárt és forgalmaz, amelyek előnyt jelentenek a mindennapi főzési élményben. A főzés iránti szenvedélyünk és a részletek iránti figyelem olyan termékeket eredményez, amelyeket esztétikájukért és funkcionalitásukért ajánlottak és díjaztak. A globális hálózaton keresztül terjesztett BergHOFF az a márka, amely designt és innovációt hoz minden konyhába. A BergHOFF a megfizethető minőséget és dizájnt jelenti.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.