Set cutite Carl Schmidt Sohn-Garmisch, otel forjat, negru

SKU: 3953921
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 26 Június - 04 Július
27880 Ft 54812 Ft RRP ?
  • Erre a termékre ingyenes a szállítás.
Leírás

Unknown Image

Carl Schmidt Sohn márka 1829-től
Egy márka, amely kardok gyártásával kezdte meg tevékenységét.

A Wupper folyó mentén, Kölntől 30 km-re északkeletre fekvő Solingen városát 1374-ben alapították. Ez a 120 000 lakosú város, amely ma a pengekészítéséről híres, 1829 óta ad otthont a Carl Schmidt Sohn márkának.

A vasérc jelenléte Köln (Németország leggazdagabb kereskedelmi központja) közelében azt jelentette, hogy Solingen gyorsan a fémfeldolgozás központjává vált. A 14. században finom minőségű kardpengéket gyártottak itt, és Solingen szerződést kötött, hogy minden kardját és fegyverét Kölnbe adja el, ahol a kész markolatokat és az eladott fegyvereket rögzítették. A 14. század végétől és a 15. század elejétől kezdve Solingen környékén kovácsműhelyeket találtak, ami hozzájárult Solingen hírnevéhez, mint Észak-Európa kovácsközpontja. A solingeni kardkovácsok olyan helyeken jelentek meg, mint a Brit-szigetek angolszász királyságai. Észak-Európa nagyra értékelte a Solingenben készült fegyverek minőségét, és az egész európai kontinensen kereskedtek velük.

Napóleon, aki rövid ideig, a waterlooi csata utáni 1815-ös lemondásáig uralkodott Solingenben, megszüntette a kereskedőcéhek monopóliumait. Solingen kard- és evőeszköz-ipara gyorsan növekedett, bár Bonaparte Napóleon francia császár ezt megakadályozta. A Carl Schmidt Sohn 1829-ben kezdte meg a kardgyártást. 1830-ra a termelés elérte a heti 2000 kardot, és több mint 100 kovácsot, köszörűst és munkást foglalkoztatott. Mivel Németország gyorsan az ipari szerszámok gyártásának fellegvárává vált, a Carl Schmidt Sohn 1869-ben megkezdte a kések, evőeszközök, borotvapengék, ollók és zsebkések gyártását is. A külföldről érkező kés iránti kereslet növekedésével a Carl Schmidt Sohn elkezdte növelni a késgyártást. és kevesebb olló és borotva. A századforduló óta a legtöbb Carl Schmidt Sohn kést Európa-szerte exportálták.

A Carl Schmidt Sohn azóta is kiváló minőségű kések és evőeszközök gyártásáról ismert, amely a Solingen városában folytatott hosszú gyártási múltra épül. Solingen ma is Németország késgyártó központja, ahol a német kések mintegy 90%-át gyártják.

Már 1928-ban a híres kés termékcsaládokat, mint a "Continental", a "Solingia" vagy a "La Casita", nagy sikerrel értékesítették Európa-szerte. Az 1829 több mint 180 éve foglalkozik késfejlesztéssel és késgyártással, és folyamatosan javítja a forma és a funkció kombinációját.

Termékleírás

A CS-KOCHSYSTEME rendelkezik titán bevonatú késekkel, amelyek biztosan tökéletes kiegészítői lesznek konyhájának.
A GARMISCH kollekció a gyöngyházszerű tapintásnak köszönhetően extra finomságot kölcsönöz Önnek, amikor megérinti.
A pengék élesek és titánium bevonattal rendelkeznek, amely segít megőrizni a gyümölcsök és zöldségek eredeti ízét és színét.
Ezek az ergonomikusan kialakított gyöngyház utánzatú fogantyúk fokozzák a kényelem érzését a használat során.

A készlet tartalmazza:

- Szakácskés pengéje 20 centiméter;

- santoku késpenge 18 cm;

- Szeletelőkés pengéje 20 centiméter;

- Kenyérvágó kés pengéje 21 centiméter;

- Univerzális késpenge 13 centiméter.

Használat és gondozás

A megfelelő kés kiválasztása minden egyes konyhai feladathoz fontos, mert a túl nagy vagy túl kicsi kés túl nagy erővel vagy túl nagy vágást eredményezhet, a rosszul megválasztott kés pedig vágási sérülést okozhat.
A kések egyszerű tisztítása mosogatószerrel és tiszta vízzel ajánlott a baktériumok és ételmaradékok eltávolítására a késekről.
Ne hagyja, hogy a kések piszkosak vagy nedvesek legyenek, mert ez rozsdásodáshoz vezethet.
Vigyázat: a kések kézi mosása csak kézzel ajánlott.
A késeket 60 naponta kell élezni, ha gyakran használják.


terméktípus: Szett.
Típus: KÉSEK.
Anyag: Rozsdamentes Acél.
Kezelje Az Anyagot: Ebonit.
Colour_52: Fekete.
Fogantyú színe: Fehér.
Penge hossza ( cm ): 21 / 20 / 18 / 13.
Fa konstrukció: Kézzel mossa, majd száraz törlőkendővel törölje le..
Hasonló termékek
Carl Schmidt Sohn
Carl Schmidt Sohn 1829-ben kezdte el a kard gyártást. 1830-ig a gyártás heti 2000 kardot, és több mint 100 kovácsot, darálót és munkást alkalmazott. Mivel az ipari szerszámgyártás gyorsan melegágyává váló Németországban Carl Schmidt Sohn késeket, evőeszközöket, borotvapengéket, ollót és zsebkéseket is gyártani kezdett 1869-től. Amint a tenger iránti kereslet a kések iránt nőtt, Carl Schmidt Sohn növelni kezdte a kések gyártását és kevesebb olló és borotva. Már a századfordulón a Carl Schmidt Sohn kések többségét Európába exportálták. Azóta Carl Schmidt Sohn kiváló minőségi kések és evőeszközök gyártásának kiválóságáról ismert, hosszú távú gyártástörténet alapján Solingen városában. Ma Solingen továbbra is Németország késközpontja, ahol a német kések körülbelül 90% -át gyártják. Már 1928-ban Európában nagy sikerrel értékesítették azokat a híres kés termékcsaládokat, mint a „Continental”, „Solingia” vagy „La Casita”. 1829 több mint 180 éve foglalkozik a kés fejlesztésével és gyártásával, és folyamatosan javította a forma és a funkció kombinációját.
A felület sütiket használ.