Mérlegtisztító Ibili-Konyhai segédeszközök felett, rozsdamentes acél, 26 cm, ezüst

SKU: 3953935
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 15 április - 23 április
5970 Ft 6171 Ft (-3%) ?
Leírás

Unknown Image

Az IBILI Menaje konyhai termékek gyártásában szerzett kereskedelmi tapasztalata 1942-re nyúlik vissza.

Innovatív filozófiája és a piachoz való alkalmazkodása olyan vállalatot hozott létre, amely az ügyfelek iránti elkötelezettségre és a minőségi szolgáltatásra összpontosít.

Jelenleg egy több mint 2000 referenciát tartalmazó konyhai termékkatalógust kínál a Marcos Larrañaga y Cia, SA csoport által Alegria-Dulantzi-ban (Alava) épített új, 16 000 m2-es logisztikai raktárban, amelyhez az IBILI Menaje tartozik, a tökéletes ügyfélkiszolgálás garantálása érdekében.


Termékleírás

A mérlegtisztító rozsdamentes acélból készült, 26 cm hosszú és ezüstszínű.

A termék hasznos és szükséges minden konyhában, hogy csökkentse a halak tisztítási folyamatának erőfeszítéseit és idejét.


terméktípus: Tisztító.
Típus: Solzi.
Anyag: Rozsdamentes Acél.
Kezelje Az Anyagot: Rozsdamentes Acél.
Colour_52: Ezüstszín.
Fogantyú színe: Ezüstszín.
Méret ( cm ): 26.
Hossz ( cm ): 26.
Fa konstrukció: Kézi mosás.
Hasonló termékek
ibili
Az Ibili márka Algériából származik több, mint hetven év tapasztalattal a piacon és főző kellékek gyártására specializálódott. A márka védjegye az innovatív és sokoldalú kivitelezés, amely minden kollekcióját jellemzi, mindig a leghatékonyabb technológiákat alkalmazva és figyelembe véve a vásárlók igényeit. Az Ibili a jelenben egy nemzetközi szinten népszerű márka, amely plusz kényelmet és minőséget hoz konyháinkba.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.