Ibili-Termos termosz, rozsdamentes acél 18/10, 13,5x7 cm, fekete/ezüst

SKU: 3984716
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 12 December - 20 December
6308 Ft 10711 Ft RRP ?
Leírás

Unknown Image

Az IBILI Menaje konyhai termékek gyártásában szerzett kereskedelmi tapasztalata 1942-re nyúlik vissza.

Innovatív filozófiája és a piachoz való alkalmazkodása egy olyan vállalatot hozott létre, amely az ügyfelek iránti elkötelezettség és a minőségi szolgáltatás felé orientálódik.

Jelenleg egy több mint 2000 referenciát tartalmazó konyhai termékkatalógust kínál a Marcos Larrañaga y Cia, SA csoport által Alegria-Dulantzi-ban (Alava) épített új, 16 000 m2-es logisztikai raktárban, amelyhez az IBILI Menaje tartozik, a tökéletes ügyfélkiszolgálás garantálása érdekében.

Termékleírás

A készülék BPA-mentes műanyagból készült.

Hosszabb ideig frissen tartja a gyümölcsöket és zöldségeket, mivel a környezetből elnyeli az etiléngázt, így lassítja az érési és öregedési folyamatot.

Informatív szórólap és 4 utántöltő tasak mellékelve.


terméktípus: Illatosító.
Típus: Hűtőszekrény.
Anyag: Műanyag.
Color_64: Fehér / szürke.
Alak: Kerek.
Méret ( cm ): 10 x 6.
Magasság ( cm ): 6.
Átmérő ( cm ): 10.
Tömeg ( kg ): 0.55 kg.
Hasonló termékek
ibili
Az Ibili márka Algériából származik több, mint hetven év tapasztalattal a piacon és főző kellékek gyártására specializálódott. A márka védjegye az innovatív és sokoldalú kivitelezés, amely minden kollekcióját jellemzi, mindig a leghatékonyabb technológiákat alkalmazva és figyelembe véve a vásárlók igényeit. Az Ibili a jelenben egy nemzetközi szinten népszerű márka, amely plusz kényelmet és minőséget hoz konyháinkba.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.