tömör akácfa TV-szekrény 110 x 30 x 45 cm

SKU: 4051922
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 12 Június - 19 Június
71425 Ft 81954 Ft RRP ?
  • Erre a termékre ingyenes a szállítás.
Leírás

Ha olyan bútort keres lakásába, amely ötvözi a rusztikus és az ipari bájt, akkor ez a tömör fa TV-szekrény tökéletes megoldás. Ez a TV-szekrény biztosan praktikus és szemet gyönyörködtető kiegészítője lesz otthonának.

Ez a 3 fiókkal és 2 polccal ellátott kisszekrény bőséges helyet nyújt magazinjai, könyvei és egyéb apróságai kézközelben való tárolására. A tömör akácfából készült természetes kivitelű HiFi szekrény eredeti megjelenéssel bír. A rendkívüli kézműves munka és a gyönyörű akácfa erezet minden bútordarabot egyedivé és a többitől kissé eltérővé tesz. Emellett az öntöttvas váz még stabilabbá és erősebbé teszi a szerkezetet, és kiemeli a sztereószekrény ipari stílusát.

Fontos megjegyzés: A fa színe és erezete darabonként változhat, így minden szekrény egyedi, és kissé eltér a többitől; a kiszállítás véletlenszerűen történik.

  • Anyaga: természetes bevonatú tömör akácfa, fekete porszórt vas, MDF
  • Mérete: 110 x 30 x 45 cm (Szé x Mé x Ma)
  • 3 fiókkal és 3 polccal rendelkezik
  • Összeszerelést igényel: igen

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.