Kültéri dekoratív fényfüzér, E27, 10 LED izzó 2W, IP65, 12m, fehér, 12m, fehér

SKU: 4060672
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 03 Október - 04 Október
13098 Ft 22985 Ft RRP ?
Leírás

Kültéri dekoratív fényfüzér, E27, 10 LED izzó 2W, IP65, 12m, fehér, 12m, fehér

A LED-es fényfüzérek hatékony és hangulatos világítást biztosítanak kertek, teraszok és erkélyek számára. A színes vagy izzószálas izzókkal megvilágíthatja kertjét, és hosszú nyári estéket tölthet a szabadban a barátokkal és a családdal. RGB izzókkal is használhat egyedi hangulatot, és az élénk színek szórakoztató és pihentető légkört teremtenek.

Az izzók közötti távolság 1 méter, az egész füzér hossza pedig 12 méter. Az első 2 méter a foglalattól az első izzóig lehetővé teszi, hogy szabadon telepítse a füzért anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy az első izzó túl alacsonyan van!

Az utolsó méter kábel lehetővé teszi, hogy kényelmesen meghosszabbítsa egy másik füzérrel. A 2x0,75 mm2-es vezeték keresztmetszete lehetővé tesziakár 10 füzér összekapcsolásátés nagyobb területek, például táncparkettek, éttermek vagy nagy kertekmegvilágítását.

Ne feledje, hogy csak E27-es menetes izzókat használjon! A felszerelt izzószálak vízállóak, és a felhasznált szilárd anyagok miatt termékünk hosszú évekig biztonságosan működik.

A füzér csak felszerelt izzókkal vízálló! Ne felejtse el rendszeresen ellenőrizni az izzók állapotát!

A füzérek akár 10 füzérig is összekapcsolhatók.

Specifikációk:

Hossza: 12 m;

Védelmi osztály: IP65 (csak beépített izzókkal);

Működési feszültség: 220 - 240 V (50 - 60 Hz);

LED izzók száma 10 x E27;

Maximális terhelés: 300W.


Hossz: 12 m.
Sáv típusa: Rugalmas.
Terméktípus: LED készlet.
Használat: Kültéri.
Szín: Fehér.
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Méret 12m

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.