Kyvol E20 robotporszívó, 2000 Pa, 150 perces üzemidő, Alexa, 3200 mAh, no-go beállítás, lépcső leesés gátló, automatikus töltés,

SKU: 4060680
  • Gyors kiszállítás
88573 Ft
Elkelt
  • Erre a termékre ingyenes a szállítás.
Leírás
Szívóerő és ultraalacsony szívóteljesítmény - Erőteljes 2000Pa szívóteljesítmény, amely a kemény padlókhoz egészen a közepesen vastag szőnyegekig alkalmas. Speciális kialakítás a napi porszívózáshoz, könnyen felszívhatja a különböző port, szőrszálakat a szobából, a szőnyegről és a bútorok alól. A Kyvol robotporszívó 2,85 hüvelykes, vékony testtel rendelkezik. Elég vékony ahhoz, hogy minden zugba elérjen. A ház vagy egy kis helyiség, tisztítsa meg a piszkos területeket, és tartsa rendben otthonát. 150 perces öntisztítás és öntöltés. Ez az automata porszívó 3200mAh kapacitású lítium-ion akkumulátorral és töltőalappal rendelkezik. Folyamatosan 150 percig képes működni, hogy megfeleljen a nappali és a hálószoba tisztítási igényeinek. Amikor az akkumulátor lemerül (a lámpa narancssárgára vált), automatikusan visszatér a töltőalapra. Intelligens alkalmazás és hangvezérlés - A Kyvol alkalmazással könnyedén létrehozhat egy tisztítási ütemtervet, módosíthatja a tisztítási módot és vezérelheti a tisztítás irányát. A robotporszívó kompatibilis a manapság népszerű hangalapú asszisztensekkel is, így a porszívózást hanggal indíthatja és állíthatja le. A robotok időt és energiát takarítanak meg. 3 tisztítási mód és állítható szívóteljesítmény. A porszívó 3 tisztítási móddal rendelkezik, beleértve az automatikus porszívózást, a foltos porszívózást és a peremporszívózást. Váltson szabadon a különböző üzemmódok és teljesítményszintek között, ahogyan csak szeretné. Ráadásul a szőnyegen automatikusan növeli a szívóerőt a jobb tisztítási hatás érdekében. A csomag tartalma: Kyvol E20 robotporszívó, hálózati adapter, töltőalap, tisztítókefe, 4 oldalkefe, HEPA (szivaccsal), 6,6 láb (kb. 2 m) mágneses szalag, távirányító, használati útmutató, 2 db AAA elem, 3M ragasztószalag és garancia. Műszaki adatok: Tápellátás: DC 19V 0,6A Teljesítményfogyasztás: 28W Akkumulátor típusa: DC 14,4V Li-ion akkumulátor Akkumulátor kapacitása: 3200mAh Töltési idő: 6-6,5 óra Szívóerő: 1. szint: 600Pa 2. szint: 1000Pa 3. szint: 2000Pa Porgyűjtő tartály kapacitása: 600ML Tisztítási idő: 150 perc automatikus üzemmódban, minimális szívóerővel kemény padlón, miután az akkumulátor teljesen feltöltődött Töltőbázis: Be-/kimenet DC 19V 0,6A.
Műszaki adatok
Méret Marima
Products from the same seller

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.